קרע הוריזונטלי בשורש המיניסקוס המדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע הוריזונטלי בשורש המיניסקוס המדי
    איילה
    22/02/2014

אני בת 60 וכניראה עשיתי תנועה לא נכונה בריקודי עם והתחילו הכאבים לפני חמישה חודשים עשיתי פיזיוט דרך הקופה ותוצאות mri "קרע הוריזונטאלי בשורש המיניסקוס המדיאלי אשר שוליו אינם סדירים . בצקת לשדית מינימאלית חשודה לקונטוזיה בהיקףהפמורלי המדיאלי. סחוס הפיקה דל בפצט הלטרלי עם בצקת לשדיתסוב כונדרלית בסמוך.מודגמתגם בצקת לשדית מינימליתבהיקףהפצט המדיאלי של הפיקה .
    הודגם נוזל תוך פירקי בכמות מתונה.ללא עדות לציסטה פופליטיאלית . מודגם נוזל בבורסה הפס-אנצרינית" .אודה לך אם תרגיע אותי כי אני סכרתית 6.6 Hga1cוהאם חייבים נניתוח ארטרוסקופיה שהרופא ממליץ ובאיזה דרך אופטימלית רצוי לטפל . תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרע הוריזונטלי בשורש המיניסקוס המדי - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    26/02/2014

תמיד מנסים להסתדר ללא ניתוח. רק אם ברור שלא ניתן לעזור אחרת וברור שהניתוח יעזור רק אז מנתחים. לא אוכל להמליץ לך חד משמעית אם לנתח או לא רק לפי תוצאת ה- MRI. צריך לבדוק אותך לשמוע מה מפריע לך, לראות גם צילומים רגילים ואז לקבל החלטה איך לטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו