גיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיד
    מורן
    30/03/2014

שלום שמי דנה בת 30,אני מתאמנת בחדר כושר 4-5 פעמים בשבוע והמיתקן העיקרי בחדר הכושר הוא הליכון,לפני שבועיים באימון האחרון העלתי את המהירות מעבר למהירות הרגילה ויום לאחר מכן התחתתי להרגיש כאבים בצד הברך.חשבתי שהכראבים יפסקו אחרי יום יומיים רק שטעיתי והכאבים הלכו והתגברו,הופנתי לצילום ואורטופד שאמר לי שלאברואה בצילום כלום,הייתי אצל ויזותרפיסט שאמר לי שלפי מה שראה שזהו גיד שנקרע,חבש לי את הברך עם מדבקה מיוחדת בצורת איקסים ואמר לי שיתחיצ להרגיש הקלה וככה היה,שאלותי הם האם הגיד חוזר לעצמו למה שהיה ומחלים עם הזמן?מתי אוכל לחזור לאימון רגיל,האם אחרי שהפסקתי להרגיש כאבים יכול להיות שיחזרו כאשר אחזור להתאמן,הפחד שלי שלא אעשה נזק יותר גדול
    לברך.לעזרתך ותשובתך המיקצועית אודה.
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיד

הוספת תגובה

• גיד - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    30/03/2014

לפי התיאור שלך לא נראה לי, שמדובר בגיד קרוע בברך. יתכן שמדובר בדלקת של גיד או בבעיה אחרת. בכל מקרה, כדי לאבחן ולטפל יש צורך בבדיקת הברך שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו