כאב בברך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בברך ימין
    קובי מלכה
    08/05/2014

סובל מגיל צעיר מכאבים באזור rt tibial tuberosity
    כאבים החמירו בארבעת החודשים האחרונים.
    האבחנה לאחר צילום בליטה גרמית בקצה המרוחק של גיד הפטלארי,
    פרגמנט עצם בקצה המרוחק של patellar tendon
    מדובר ב residual osgoot shllater.
    הרופא המליץ על ניתוח.
    האם יש טיפול אלטרנטיבי?
    האם הניתוח מסוג אורסטוקופיה?
    מהם תופעות הלוואי לאחר הניתוח?
    האם חוזרים לתפקד ברמה של ריצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בברך ימין

הוספת תגובה

• כאב בברך ימין - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    11/05/2014

מדובר בניתוח רגיל לא ארטרוסקופי. התוצאה לא מובטחת, חלק מהמנותחים ממשיכים להתלונן על אי נוחות או אפילו כאב בספורט ובעיקר בריצה. המנתח לא יוכל לחזות למי יישארו כאבים. מסיבות אלה, בדרך כלל אורטופדים לא אוהבים לבצע את הניתוח. אם עדיין לא בחרת מנתח, אני ממליץ להגיע לבית חולים וולפסון שם אחד הרופאים הבכירים החליט לרכז את המקרים האלה ונראה לי שיש לו נסיון יותר מהאחרים. אינך זקוק לשם הרופא. אם תגיע לוולפסון יכוונו אותך אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בברך ימין - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    11/05/2014

מדובר בניתוח רגיל לא ארטרוסקופי. התוצאה לא מובטחת, חלק מהמנותחים ממשיכים להתלונן על אי נוחות או אפילו כאב בספורט ובעיקר בריצה. המנתח לא יוכל לחזות למי יישארו כאבים. מסיבות אלה, בדרך כלל אורטופדים לא אוהבים לבצע את הניתוח. אם עדיין לא בחרת מנתח, אני ממליץ להגיע לבית חולים וולפסון שם אחד הרופאים הבכירים החליט לרכז את המקרים האלה ונראה לי שיש לו נסיון יותר מהאחרים. אינך זקוק לשם הרופא. אם תגיע לוולפסון יכוונו אותך אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו