מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות MRI שנעשה על ברך שמאלד``ר אליהו ליברטי01/06/2014
מדובר בברך שמאל:
המניסוקוס המדיאלי מודגם תקין גם המנגנון המיישר תקין וסחוס הפיקה שמור.
הודגם אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזיס.
הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות.
פה הבעיה:
מודגם קרע רדיאלי בגוף המניסקוס הלטרלי אשר מודגם קטום,הקרע נמשך גם אל היקף גוף המניסקוס הלטרלי,מודגם מתחת לגוף המניסקוס הקטום שבב מניסקיאלי מנותק חלקית בקוטר 4 מ"מ במישור הצידי פנימי ובגובה 5 מ"מ (חתך 14 סדרה 801).
הודגם נוזל תוך פירקי בכמות מינימאלית,ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית.
עכשיו השאלה שלי כל הקרעים שמוצגים פה והנוזל וכל ה4 מ"מ וה5 מ"מ וחתך 14 סדרה 801 מה כל זה אומר ?
אשמח לתשובה נרחבת מפורטת ומובנת תודה.
דרך אגב לפני שזה קרה לי שיחקתי כדורגל בקביעות כל יום כמעט ואחרי שקרתה לי חבלה בברך שמאל ולא שיחקתי כבר הרבה זמן כיום אני בן 17 וחצי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות MRI - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ02/06/2014התשובה הכי נרחבת היא, שאתה סובל מקרע של מיניסקוס בברך, וכנראה שצריך ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
עדן אדמוני02/06/2014שכרגע אני הולך רגיל ומקפל את הברך רגיל ללא כאבים ורק ב3-4 ימים הראשונים של החבלה צלעתי..
האם בכל זאת אני אצטרך ניתוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?