חיתוך פסואס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיתוך פסואס
    אורין
    04/08/2014

באחרונה אובחנתי עיי אורטופד מומחה בסינדרום של סנפיג היפ של הפסואס נאמר לי שצריך לחתוך אותו רציתי לדעת אם יש לך נסיון בחיתוך השריר ועד כמה הנושא שכיח מה המשמעות העתידית לגביי פעילות גופנית וכמה זמן החלמה מניתוח כזה אגב ביצעתי גם us דינמי תוצאות תואמות את הערכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיתוך פסואס

הוספת תגובה

• חיתוך פסואס - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    05/08/2014

הניתוח מאד לא שכיח, אני אורטופד מומחה כבר הרבה שנים ובצעתי אלפי ניתוחים בתחומים שונים. לא ביצעתי ואף לא ראיתי ניתוח כזה, אני יודע מהספרות שהוא קיים. הפנה את כל שאלותיך למנתח שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה פלוס סרטון לרופא

אורין
    05/08/2014

אולי סוזנה יכולה לענות בתחום הארטרוסקופי מבוצעים בעולם למעלה מ 25000 אלף ניתוחים כאלה דיברתי אם רופא מאסף הרופא אמר שביצעה למעלה מ 50 ניתוחים כאלה מצורף סרט של ארטרוסקופיה מיוטיוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה פלוס סרטון לרופא - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    05/08/2014

יש ניתוחים כאלה, אך הם לא שכיחים. מתבצעים באופן פתוח או ארטרוסקופי. אם המנתח שלך בצע באופן עצמאי כבר 50 ניתוחים ארטרוסקופיים כאלה, אזי זה מאד מכובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו