כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    נדב יעקובי...
    16/08/2014

אני סובל מכאב כרוני בברך שמאל כבר שנים רבות בעקבות מכה בעצם הפיקה..
    לאחרונה התחלתי לסבול מברך ימין בעקבות מאמץ בעבודתי...
    עברתי בדיקת מיפוי עצמות ספקט...
    התשובה אין לראות קליטות פתלוגיות... המיפוי תקין...
    השאלה שלי היא שנראה לי פה משהו מוזר כי יש לי כאבים בלתי נסבלים
    ולא מצאו אפילו דלקת....???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    16/08/2014

מיפוי אינו מוצא הכל. קודם אתה צריך בדיקה מקצועית ידנית. אחר כך אם יהיה צורך ישלחו לבדיקות הדמיה נוספות. אני מאמין שסיבת הכאבים שלך תמצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברכיים

מור, בי-קיור
    20/08/2014

שלום נדב,
    אומנם לא אוכל לסייע במתן תשובה לעניין הדלקת, אך בהחלט יש לי המלצה לטיפול אפשרי להקלה בכאבים.
    ישנו מכשיר רפואי בשם בי-קיור לייזר שמאפשר הקלה בכאבים רבים. המכשיר מבוסס על טכנולוגיית הלייזר הרך, שקיימת כבר שנים רבות, והוכחה מחקרית כיעילה לסייע בטיפול בכאבים כרוניים ובטוחה לשימוש.
    חשוב לציין כי המכשיר מסייע לספורטאים רבים בכאבים ודלקות הנובעות מנפילות ואימוני ספורט.
    במידה ואתה מעוניין, אני ממליצה לך ליצור קשר עם נציג שירות לקוחות בטלפון 3414* אשר יסביר לך באופן אישי על הבי קיור לייזר ויתרונותיו.

המשך יום נעים ושקט,
    מור, בי-קיור לייזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו