החלפת ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת ירך
    אריה
    26/08/2014

שלום רב,
    אני בן 53, ספורטיווי מאוד. לפני כ-3 שנים התגלתה שחיקת סחוס בירך, כרגע זה ברמה די קשה, אמנם לא מפריע לישון אבל אני לא יכול לרוץ ולעשות ענפי ספורט שאני אוהב. גם הליכה לפעמים כואבת, עד כדי מעידות מכאב פתאומי.
    רוב הרופאים עדיין לא ממליצים על ניתוח, למרות שאיכות החיים מאוד נפגעת.
    מה לעשות?
    תודה,
    אריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת ירך

הוספת תגובה

• החלפת ירך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    27/08/2014

לצערי תצטרך להחליף דיסקט בראש לעבור לספורט לא מזיק כמו שחייה למשל. אנשים מגיעים לניתוח כשיש להם קושי משמעותי ללכת, לא כשהם לא יכולים לרוץ או לעשות ספורט. משוך את המצב כך ובחר בניתוח מאוחר ככל האפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית מפרקים

מור, בי-קיור
    28/08/2014

שלום אריה,
    אומנם לא אוכל לייעץ בנושא הניתוח, אך בהחלט יש לי המלצה לטיפול אפשרי להקלה בכאבים.
    ישנו מכשיר רפואי בשם בי-קיור לייזר שמאפשר הקלה בכאבים רבים. המכשיר מבוסס על טכנולוגיית הלייזר הרך, שקיימת כבר שנים רבות, והוכחה מחקרית כיעילה לסייע בטיפול בבעיות אורתופדיות ובטוחה לשימוש.
    חשוב לציין כי המכשיר מסייע לספורטאים רבים בכאבים ודלקות הנובעות מנפילות ואימוני ספורט.
    במידה ואתה מעוניין, אני ממליצה לך ליצור קשר עם נציג שירות לקוחות בטלפון 3414* אשר יסביר לך באופן אישי על הבי קיור לייזר ויתרונותיו.

המשך יום נעים ושקט,
    מור, בי-קיור לייזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו