קליקים בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים בברך
    ניסו
    09/09/2014

שלום דר ..

יש לי קליקים בברך ימין בחלק הפנימי (בצד שמאל) מאחורי הברך בכיוון שרירי ההמסטרינג קליק כאילו שאיזה גיד או עצם מחליקה וחוזרת למקומה זה קורה כאשר הברך במצב כיפוף ומיישר אותה ..
    משחק כדורגל ומתאמן בחדר כושר אינטנסיבי.
    שמתי קרח כמה פעמים לא עזר.
    ומאז ממשיך את הפעילויות שלי כרגיל, אין כאבים בכלל .
    ממה זה יכול לנבוע ?
    הייתי אצל רופא מומחה לכירוגיה אורטופידית ואמר לי שאחד הגידים של הירך האחורי יצא ממקומו.. ורשם לי snaaped hamstring tendon

אין לי כאבים בכלל ולא מרגיש חולשה בשריר ולא ראיתי שטף דם ודברים כאלה ואפילו המשכתי לשחק כדורגל./ אבל בינתיים לקחתי בפסקה מכל פעילות על כל מקרה.
    קרח יזרז את ההחלמה ?
    זה מחלים לבד ? ומה משך ההחלמה של זה ?
    הא

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים בברך

הוספת תגובה

• קליקים בברך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    10/09/2014

אם האורטופד שלך צודק וזה באמת קפיצה של גיד אז אולי הפסקת פעילות ספורטיבית ל 4-6 שבועות תגרום לדלקת ןלבצקת הנוצרת סביב הגיד הקופץ להירגע וכך תחזור למה שהיה קודם. במקרים קיצוניים בהם ההפרעה גדולה ןהבעייה עקשנית ולא לא נפתרת בטיפול שמרני (תרופות , מנוחה, פיסיוטרפיה) יש צורך אפילו לנתח. הקליק עצמו לא מסוכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו