חור בירך - מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חור בירך - מודאגת
    רונית
    20/10/2014

לפני שלושה חודשים התרחשו כאבים עזים בירך ימינית (אני לא זוכרת שנפגעתי או נפלתי בזמן פעילות ספורט אולם בתקופה זו הגברתי את פעילות הספורט ) ושמתי לב שיש חור בירך ,בהתחלה הכאב היה חזק בזמן עלייה על מדרגות ובשינה בלילה , היום הכאב הוא לסירוגין .
    עברתי אולטרסאונד יצא תקין , האורתופד הרגיע אותי ואמר לי שאין ממש משהוא מדאיג , וביקש לחזור אליו לבדיקה בעוד חודשיים .
    האם לפי דעתך אכן אין מה לדאוג ? והאם בדיקת אולטרסאונד היא אכן מספיקה ?(האורטופיד הסביר לי כי האולטרסאונד היא בדיקה מדויקת שיכולה לזהות גושים .
    אני נורא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חור בירך - מודאגת

הוספת תגובה

• חור בירך - מודאגת - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    21/10/2014

אולטרסאונד היא הבדיקה הנכונה לביצוע במקרה זה. "חור בירך" אינו אומר לי דבר. כנראה שאת מתכוונת למעין שקע. לעיתים קורה שעובי שכבת השומן התת עורית אינו אחיד. דבר היוצר מעין שקערורית. אם האורטופד שלך אינו ממשש גושים ואם האולטרסאונד יהיה תקין אז את יכולה להיות רגועה. את יכולה לפנות גם לחוות דעת נוספת אן עדיין יהיו לך ספקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו