ארתרוסקופיה ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארתרוסקופיה ברך
    איתי
    19/12/2014

שלום רב,
    הומלץ לי על ידי אורתופד לבצע ניתוח ארתרוסקופיה ברך בעקבות קרע במיניסקוס שנגרם במהלך משחק כדורסל. (קרע מלאה של ACL, עם קרע של MM). אני הולך בקלות, מתקשה בכיפוף הברך ולא יכול לבצע פעילות ספורטיבית כגון ריצה / כדורסל.
    הפציעה התרחשה לפני חודשיים, מהו הזמן הסביר שאני יכול למשוך עד ביצוע הניתוח? האם השהייה של מספר חודשים (כחצי שנה מרגע הפציעה) עד ביצוע הניתוח עשויה להשפיע על המצב?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארתרוסקופיה ברך

הוספת תגובה

• ארתרוסקופיה ברך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    23/12/2014

מניסקוס קרוע גורם גם לנזק בסחוס מתחתיו כך שדחיית הניתוח כן תגדיל את הנזק אך בצורה לא משמעותית, הרצועה הקרועה לא תוסיף נזקים משמעותיים אם הניתוח יידחה במספר חודשים. בקיצור - אין דחיפות מיידית לביצוע הניתוח אך לא לדחות יותר מידי. כמה חודשים - לא נורא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארתרוסקופיה ברך - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    15/01/2015

אם אתה סובל מאי יציבות הברך, ואת זה אפשר לבדוק בבדיקה גופנית של הברך, מומלץ לבצע שחזור ארתרוסקופי של הacl( הרצועה הצולבת הקדמית). זו גם ההמלצה של הסטטיסטיקה העולמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו