אנטיביוטיקה לפני ניתוח למושתלת ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה לפני ניתוח למושתלת ירך
    לאה
    18/08/2016

בוקר טוב,
    ב-2011 עברתי ניתוח החלפת מפרק ירך. מאז אני לוקחת 2מג' מוקסיפן לפני כל טיפול אצל רופא שיניים או שיננית.
    לפני שבועיים עשיתי ניתוח רפואי להרמת עפעפיים BLEPHAROPTOSIS ו- dermatochalasis. לא לקחתי אנטיביוטיקה. האם הייתי צריכה לקחת? יש לי כרגע מיחושים ברגל, האם יש אפשרות שקיבלתי מהניתוח זיהום במפרק ירך? מה אפשר לעשות?
    בתודה מראש,
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה לפני ניתוח למושתלת ירך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    18/08/2016

רוב הסכויים שלא קרה דבר. לתשובה מוסמכת יותר צריך לראות ולבדוק אותך. כנראה שהכל יעבור בשלום אך אם תהיה לך עליית חום ממשית בגוף. 30 ויותר , או עייפות וחולשה קיצונית, או חום מקומי ואודם מעל איזור הניתוח אז פני בדחיפות לעזרה רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אני מקווה מאוד

לאה
    18/08/2016

אבל, לידע כללי , האם לכל התערבות כירורגית צריך לקחת אנטיביוטיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אני מקווה מאוד - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    18/08/2016

לא לכל התערבות. הוועצי באורטופד שלך לפני ניתוחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו