מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בצד ימין של ברך ימיןאיתי30/01/2017
לפני כחודשיים במהלך משחק ספורטיבי הוצאתי אגרסיות בכך שבעטתי עם כרית כף רגל ימין בקיר (אני יודע שזה מטומטם). מספר דקות לאחר מכן חשתי כאב פנימי בצד הימני של ברך ימין בכל פעם שאני מנסה ליישר אותה לגמרי, מה שגרם לי לצליעה. גיליתי לאחר מספר שעות שאם אני מקבע את כף רגל ימין על הריצפה בלי שתזוז, ואז אני מסובב את שאר הגוף ימינה אני מרגיש במקום הכואב מעין מתיחה שלאחר ההרפיה שלה, היא מקלה מעט את הכאב. לא הלכתי לבדוק את הברך מכיוון שהמצב השתפר ושבתי לפעילות ספורטיבית מלאה. אתמול בעקבות תנועה לא נכונה במשחק כדורגל חזר הכאב החזק שהיה לי מיד אחרי התקרית הראשונה. יש להדגיש שהכאב לא נעלם לגמרי במהלך החודשיים האלה אך היה חלש מספיק כדי לא להפריע לי לבצע כל פעילות ספורטיבית (כאב לי מדי פעם לעמוד ולנסות ליישר את הברך לגמרי). האם ידוע לכם במקרה מה נפגע לי בברך? כיצד יש לטפל? האם מומלץ להמשיך ולבצע את המתיחה שתיארתי קודם לכן (רגל ימין מקובעת על הריצפה ושאר הגוף מסתובב ימינה)? תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בברך ימין
ד``ר סוזנה הורוביץ30/01/2017יתכן שאתה סובל מקרע של מניסקוס בברך, שמפריע בתנועות מסוימות.
כדי לברר ולטפל מומלץ לפנות לאורתופד/ית מומחה ברכיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק ללכת לאורטופד?
איתי30/01/2017יש לעשות צילום או שאפשר ישר ללכת לאורטופד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?