כאב בצד ימין של ברך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצד ימין של ברך ימין
    איתי
    30/01/2017

לפני כחודשיים במהלך משחק ספורטיבי הוצאתי אגרסיות בכך שבעטתי עם כרית כף רגל ימין בקיר (אני יודע שזה מטומטם). מספר דקות לאחר מכן חשתי כאב פנימי בצד הימני של ברך ימין בכל פעם שאני מנסה ליישר אותה לגמרי, מה שגרם לי לצליעה. גיליתי לאחר מספר שעות שאם אני מקבע את כף רגל ימין על הריצפה בלי שתזוז, ואז אני מסובב את שאר הגוף ימינה אני מרגיש במקום הכואב מעין מתיחה שלאחר ההרפיה שלה, היא מקלה מעט את הכאב. לא הלכתי לבדוק את הברך מכיוון שהמצב השתפר ושבתי לפעילות ספורטיבית מלאה. אתמול בעקבות תנועה לא נכונה במשחק כדורגל חזר הכאב החזק שהיה לי מיד אחרי התקרית הראשונה. יש להדגיש שהכאב לא נעלם לגמרי במהלך החודשיים האלה אך היה חלש מספיק כדי לא להפריע לי לבצע כל פעילות ספורטיבית (כאב לי מדי פעם לעמוד ולנסות ליישר את הברך לגמרי). האם ידוע לכם במקרה מה נפגע לי בברך? כיצד יש לטפל? האם מומלץ להמשיך ולבצע את המתיחה שתיארתי קודם לכן (רגל ימין מקובעת על הריצפה ושאר הגוף מסתובב ימינה)? תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בצד ימין של ברך ימין

הוספת תגובה

• כאב בברך ימין

ד``ר סוזנה הורוביץ
    30/01/2017

יתכן שאתה סובל מקרע של מניסקוס בברך, שמפריע בתנועות מסוימות.
    כדי לברר ולטפל מומלץ לפנות לאורתופד/ית מומחה ברכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק ללכת לאורטופד?

איתי
    30/01/2017

יש לעשות צילום או שאפשר ישר ללכת לאורטופד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו