מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בהסבר/פענוח 3 בדיקות mri .שי30/04/2017
היי לפני כמעט שנתיים עברתי נפילה מאופניי היגנתי אם הידיים מהנפילה . מאז נוצר לי כאבים בעצם החזה מאותה טראומה שהיה שלא עוזבים אותי וקשה לי לתפקד איתם . עברתי 3 בדיקות mri . בראשונה מצאו לי בצקת מח העצם בזוית של הסטרנום . ומתאים לחבלה רשמו .
בבדיקה השנייה מצאו לי מעקב אחר קונטזיה גרמית. ורשמו הפעם כמו בבדיקה הראשונה זוהה אזור של התמרה שומנית תת קליפתית במנובריום סטרני , אין חסר קליפתי . המפרקים הסטרנו- קלביקולרים שמורים . וסיכום אין שינוי לבדיקה הראשונה .
כעת עברתי את הmri הנוסף השלישי במספר חצי שנה אחרי . ושוב מצאו דברים והינה הבדיקה האחרונה המלאה אשמח להסבר מפורט מה קרה לי שם שכל כך סובל מכאבים : סיבת בדיקה מעקב אחר שינויים בזוית הסטרנום
גם הפעם כמו בבדיקות הקודמות זוהה קשר היפואינטנסי בסחוס הסטרלנלי { בין מנובריום סטרני לבין גוף הסטרנום } מעט שמאל לקו האמצע מוקף עוצמת אות גבוהה יחסית בT 2 בקוטר 8מ"מ ובצקת בלשד העצם התת קליפתי הסמוך . הסחוסים הקוסטלים הודגמו ללא חריג .
בסיכום ממצאים בזוית הסטרנום על פי הפירוט לעיל { ייתכן שינויים חבלתיים כרוניים עם גשר גרמי } , בסה"כ אין שינוי עקרוני ביחס לבדיקה הקודמת .
זה בידיוק הmri האחרון שעברתי אשמח לדעת כי אני ממש לא מבין מה זה כל הדברים האלה בבדיקה האחרונה , וגם אשמח לדעת מה בידיוק קרה ויש שם אז , שאני סובל מכאב מאוד חזק שנה ו9 חודשים מלאים מאותה נפילה ולא עובר לי . מה קרה שם, ומה עושים ? תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד``ר אליהו ליברטי01/05/2017שי, אתה בפורום הלא נכון. אנא פנה לייעוץ רופא כירורג חזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?