כאבים בכף רגל בכרית של הבוהן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף רגל בכרית של הבוהן
    מור
    08/07/2017

מזה כמה שבועות אני סובל מכאבים בכרית מתחת לבוהן ברגל שמאל. זה מרגיש כאילו העצם שם רגישה ולא מרופדת מספיק. אני מרבה בפעילות גופנית יחפה ושם בעיקר סובל מהכאבים.
    אשמח לשמוע מה זה יכול להיות, מה ניתן לעשות ובמוחד האם יש מתיחות או חיזוק שיכולים לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בכרית הבהן

ד``ר אליהו ליברטי
    09/07/2017

האם נבדקת על ידי אורטופד? מה הוא אמר? לצערי האינטרנט עדיין לא מחליף בדיקת רופא. התיאור שלך יכול להתאים למליון דברים. דריכה לא נכונה, סתם יבלת, פריקה של עצם קטנב במקום הנקראת ססמואיד ועוד ועוד אבחנות. לכן לפני שאוכל לעזור אני צריך לדעת מה הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכרית הבהן

ד``ר אליהו ליברטי
    09/07/2017

האם נבדקת על ידי אורטופד? מה הוא אמר? לצערי האינטרנט עדיין לא מחליף בדיקת רופא. התיאור שלך יכול להתאים למליון דברים. דריכה לא נכונה, סתם יבלת, פריקה של עצם קטנב במקום הנקראת ססמואיד ועוד ועוד אבחנות. לכן לפני שאוכל לעזור אני צריך לדעת מה הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

מור
    09/07/2017

לא נבדקתי (ואין תורים בתקופה הקרובה...). אין לי יבלת, אחרי יום מנוחה הכאב עבר לגמרי כאילו נבנה לי ריפוד מתחת לעצם ואז חזר חלקית אחרי שעתיים של פעילות. זה מרגיש כאילו שהעצם שוקעת והלחץ של הרצפה מכאיב לה. גם אם זה לא ספציפי יש טיפול חיצוני כמו קומפרסים שיכול להגביר את האפקט של מנוחה (כי מזה אין לי מספיק..)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו