דלקת בברך בגיד הפיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בברך בגיד הפיקה
    יוסי
    20/07/2017

אורתופד שבחן את הברך וכן את תוצאות ה MRI כתב שאופי הכאבים הקיימים בברכיים מתאים לגירוי דלקתי על רקע Over Use.
    זאת לאחר שישה חודשים מאז תחילת הבעיה וארבעה חודשים של פיזיותרפיה. הוא אמר לי לא לבצע שום טיפול פיזיותטרפי שכולל מאמץ על הברך כגון סקוואט, משקולות שונות וכו. לעשות טיפול מנואלי, חיזוק שרירי מבוקר (מה זה??) ודיקור סיני.
    הכאבים באיזור גיד הפיקה.
    האם זו דלקת גיד הפיקה? מה הדרך הכי טובה לאבחן דלקת כרונית? MRI נוסף? בדיקות דם? משהו אחר? אני מוכן לנסות כל דבר.
    כרגע אני מחליף מקום פיזיותרפיה ולא ברור לי במה להתמקד ויותר מכך איך לזהות באופן חד משמעי אם זו דלקת בגיד הפיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בברך בגיד הפיקה

הוספת תגובה

• דלקת בגיד הפיקה.

ד``ר אליהו ליברטי
    20/07/2017

לפי ההנחיות שקלבלת נראה לי שיש לך אורטופד טוב ומבין עניין. דלקות כאלה לא ניתן לראות לא ב MRI ולא בשום סוג של צילום אחר. גםם בבדיקות דם לא ניתן לראותם. שים לב לא מדובר בזיהום אלא בדלקת. דלקת הוא איזור של גירוי יתר הגורם לתגובת הגוף על ידי נוזלים נפיחות כאב ועןד תהליכים שונים האופיניים לדלקת. מאבחנים זאת הבבדיקה ידנית ובהתאמה לסיפור שלך ומקום הכאב. המשך לפי הנחיותיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עוד יכול לעזור?

אלי
    21/07/2017

אפוסתרפיה יכול לעזור לבעיה שלי?
    מדרסים מיוחדים?
    הבעיה היא בעיקר בעמידה ואחרי הליכה מעל x זמן. אז יש לחץ ממש על גיד הפיקה )מתחת לברך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עוד

ד``ר אליהו ליברטי
    22/07/2017

כייעוץ דרך האינטרנט קבלת מה שאפשר. כדי להיות יותר ספציפי ולתפור פתרון המתאים בדיוק לך (כמו אחד הפתרונות שרשמת ואחרים) יש חובה לבדוק אותך. לבחון איפוא בדיוק כואב, מה צורת העמידה, מה מבנה השרירים ועוד ועוד. אז אנא מצא אורתופד מומחה ברכיים או אפילו אורתופד כללי או רופא ספורט שיבדוק אותך וימליץ על טיפול מסוים. בהתרשמותי המוגבלת דרך האינטרנט נראה שאפוס תרפיה לא יעזור במקרה כזה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו