כאבים כרוניים בברכיים ללא שיפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים כרוניים בברכיים ללא שיפור
    דמיטרי רבייב
    25/01/2019

שלום דוקטור יש לי שאלה. הייתי אצל אורטופד שבדק אותי והוא אמר שיש לי snapping quadriseps כלומר קפיצה של הגיד הארבע ראשי. לפני שנה עשיתי פיזיותרפיה במשך שלושה חודשים אך ללא שיפור. הכאבים רק החמירו... עשיתי בדיקת mri ולפי תוצאות הבדיקה באתר לא נמצא שום דבר חריג, אך בכל זאת הראתי לאורטופד שלי את תוצאות הבדיקה והוא אמר שיש לי שכיקת סחוס בברכיים. אני בן 18 ולא יכול ללכת יותר מרבע שעה ברצף בגלל הכאבים וחוסר היציבות בברכיים. יש קושי בירידה ועלייה במדרגות. לא יכול לרוץ כבר כמעט שלוש שנים. חשוב לציין שמגיל 13 עד גיל 15 הייתי הרבה עושה ספורט, רץ עושה סקואות על רגל אחת, משחק כדורגל. השאלה שלי מה זה ה snapping quadriseps ממה הוא נגרם והאם אפשר לטפל בו בדרך ניתוחית כי כבר נמאס לי מכאבים ומהחיים הפאסיביים בגיל כזה צעיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דמיטרי

ד``ר אליהו ליברטי
    01/02/2019

סנפינג קואדריצפס זו תחושת קפיצה בגיד הארבע ראשי בעת יישור או כיפוף הברך. הרבה פעמים טועים באבחנה, מרגישים קפיצה של הפיקה וחושבים שהקפיצה בגיד. גש לאורטופד ברכיים לחוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו