קליקים וחולשה בכל המפרקים וכן ניוון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים וחולשה בכל המפרקים וכן ניוון
    שחר
    07/06/2008

שלום אני בן 35 ומאז שאני זוכר את עצמי יש לי קליקים חזקים וכואבים מאוד במפרקים.
    זה התחיל במפרק הלסת מגיל קטן עד שאני יכול להזיז כל חוליה בגב ולהחזירה למקום.
    בנוסף יש לי בברך ניוון של העצם סחוסים קרועים וכן פריצות דיסק L5-S בלט ב L4-L5 וכן בלטים בחוליות הצוואר כולל פריצות C3-4,5-6-7 וכן שינויים ניוונים בחוליות הצוואר .בנוסף יש לי כמו פריקות חזקות בכפיים ובאגן.עברתי לפני כ-10 שנים תאונה לא קלה בה משאית עלתה על פלג גופי התחתון וגרמה לשבר בפוביס ולבצקות וסרומות ברגליים.
    שאלותיי הם:
    מה קורה לגוף שלי ולמה הרופאים לא מצאו פיתרון או אבחנה לכאבים הרבים במפרקים גם מגיל צעיר?
    למה יש לי ניוון במפרקים האם נשמע כמו מחלה?
    איה בדיקות אני צריך לעשות?
    האם הנוזלים ברגליים יכולים להביא לשחיקה נוספת אם הם קיימים סביב מפרקים ומה לעשות אם כן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניוון וקליקים בכל המפרקים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    07/06/2008

מהנתונים שמסרת, אתה, ככל הנראה, סובל מגמישות יתר במפרקים, שגורמת לך להתחלה של שינוים ניווניים. לא תמיד נמצא הסבר לתופעה, ולעיתים קרובות ההסבר הוא גנטי.
    מעבר לכך, ולאור ריבוי הפגימות, יש צורך בביצוע בירור למחלות מפרקים.
    בכל מקרה, אני ממליצה לך לבצע פעילות ספורטיבית קלה, על מנת לשמור על גמישור וחוזק השרירים, השומרים על המפרקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו