פענוח MRI בן 25 אחרי שלושה ניתוחים בברך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח MRI בן 25 אחרי שלושה ניתוחים בברך ימין
    לרי
    24/10/2019

שלום, אני בן 25 עברתי 3 ניתוחים בברך ימין, הראשון היה קרע ברצועה בצולבת ובמיניסקוס, השני היה קרע במיניסקוס המדיאלי, השלישי היה אמור להיות קרע ברצועה המשוחזרת אך בניתוח נאמר אחרת ורק מתחו לי אותה.
    כעבור שנתיים סובבתי את הברך שוב וזה הפענוח שקיבלתי(מצורף קובץ) מה אמור להיות הצעד הבא שלי? הניתוח הבא הולך להיות הניתוח הרביעי שלי במספר בתוך 4 וחצי שנים כמובן שזה משפיע על החיי יום יום שלי, לאחרונה גילו אצלי בקע בגב האחורי וגם הברך השמאלית הבריאה מרגישה עומס כנראה בגלל הברך הימנית שמשחקת פה תפקיד.
    אציין ששניים מהניתוחים עברתי אצל מנתח מאוד מוכר כתחום אצל בר יפתח.
    אודה לעזרתכם לגבי המשך הצעדים שאני אמור לנקוט, האם אי פעם אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרי

ד``ר אליהו ליברטי
    26/10/2019

שלום לרי, המקרה מורכב ולא ניתן לתת לך תשובה שטחית. יש צורך להעריך את מצבך בהווה לבחון מה נמצא בעבר ולהחליט מה לעשות. עצתי - פנה שוב לד"ר יפתח בר וקבל ייעוץ. לגבי ספורט - הייתי ממליץ על שחיית חתירה. לא טניס ,לא כדורגל או ריצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו