מיפוי עצמות לאחר חשד ל-AVN ב-MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיפוי עצמות לאחר חשד ל-AVN ב-MRI
    מיה
    03/07/2008

דוקטור שלום,קבלתי את תשובת המיפוי עצמות ואני לא הבנתי את התשובה אודה לכם באם תסייעו לי,"בבדיקה מאוחרת קיימת קליטה מוגברת דיפוזית במפרק ירך שמאל בולטת יותר בראש הפמור.בנוסף קיימת קליטה מוגברת ב-METATARSOPHALANGEA L ראשון בשתי כפות רגליים ,בעצמות הטרסוס משני הצדדים ,בברכיים ובכתפיים.קיימת קליטה מוגברת באספקט התחתון של SACROILIAC JOINTS ואי סדירות קלה לאורך ע"ש מותני.לסיכום :הממצאים במפרק ירך שמאל כמפורט-שינויים ארטריטיים ודלקתיים ?(סומן סימן שאלה),לא ניתן לשלול חד משמעי TRANSIENT SYNOVITIS .שאר הממצאים במיפוי יכולים להתאים לשינויים ניווניים ושינויים ארטריטיים..אציין שהחשד ל-AVN הוא בירך..בבקשה אם תוכלו להגיד לי במילים יותר פשוטות את הנאמר.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיפוי עצמות לאחר חשד ל- AVN ב- MRI

ד``ר סוזנה הורוביץ
    04/07/2008

תוצאות בדיקת מיפוי עצמות נוטות יותר לתגובה דלקתית במפרק ירך שמאל, ולא ל- AVN.
    בשני המקרים אני ממליצה על הפחתת עומס מהרגל, ובמעקב צמוד של אורטופד.
    לגבי קליטות נוספות, מדובר בשינויי שחיקה שקורים עם הגיל (שינויים ארטריטיים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו