כאבים בברך שמאל לאחר ארתוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך שמאל לאחר ארתוסקופיה
    טל
    04/08/2008

שלום רב, אני בת 26. לפני כעשר שנים אובחנתי כסובלת ממניסקוס דיסקואידי ועברתי ארתוסקופיה. מאז הכאבים לא נעלמו אלא אף התגברו. בדיקות שעברתי לפני כארבע שנים הראו כי בנוסף לבעיה במניסקוס יש לי שחיקה של הסחוס, אך חוץ ממדרסים לא קיבלתי שום טיפול. שבוע שעבר עברתי MRI וכל הממצאים תקינים. הכאבים מאוד חזקים, לפעמים אני אפילו לא מסוגלת לדרוך על הרגל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין...

טל
    04/08/2008

הברך נוטה להינעל ולהשמיע "קנאקים". כמו כן, אני נמצאת בתת-משקל קל, כך שלא מדובר בעומס על הברך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברך שמאל לאחר ארטרוסקופיה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    04/08/2008

במידה ועברת כריתה חלקית בארטרוסקופיה של המניסקוס הדיסקואידי, יתכן שנוצר בתוך שארית המניסקוס נזק נוסף.
    אם לא עברת כריתה ותיקון של המניסקוס, יתכן שהחלק הנוקשה במניסקוס הדיסקואידי גורם לך לנעילות ולכאבים בתנועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו