מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפרק ירךמאיר ישראלה14/08/2008
אני בת 45 סובלת מהרס של מפרק ירך שמאל בשנה וחצי האחרונה סובלת מכאבים ומתקשה מאוד, בהליכה הומלץ לי לא לעשות עדיין ניתוח ולנסות לסחוב כמה שיותר זמן בגלל הגיל נכון להיום אני חיה עם משככי כאבים ההרס הוא מגיל צעיר כתוצאה מדלקת פרקים של גיל הילדות הבנתי שיהיה צורך להחליף את כול המפרק שאלתי היא אם אדחה את הניתוח לא יהרס לי כתוצאה מחוסר סחוס העצם מהחיכוך ואיך עלי להתנהג ביום יום , גם בירך ימין ישנה אותה בעיה אך עדיין יש סחוס ולכן אין לי כאבים אשמח לשמוע דעות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לישראלה
ד``ר אליהו ליברטי14/08/2008ישראלה שלום, העצה להמתין כמה שיותר נכונה כיוון שאורך החיים של מפרק ירך מושתל הוא בסביבות 15 שנה. ראיתי גם מפרקי ירך שהחזיקו 20 שנה ןלעומתם מפרקים מושתלים שכבר אחרי 10-12 שנה החלו לעשות בעיות. ניתוח שני אחרי שהראשון היגיע לסוף דרכו מחזיק מעמד עוד פחות. לכן ככל שהניתוח מבוצע מאוחר יותר כך יש יותר סיכוי להגיע לשיבה טובה עם מרק עובד ולא כואב. מבחינת המנתח זה לא משנה כמה המפרק הרוס. זה תמיד אותו ניתוח ואין לך מה לחשוש שאת הורסת מידי את המפרק הטבעי שלך. בסכומו של דבר, אם את יכולה איכשהו לתפקד אז תמתיני. אבל אם איכות החיים שלך מאד ירודה, הכאבים קשים ואת ממש נכה בהווה אז אין טעם להמתין. למעשה את בנקודה שכבר אין לך ברירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?