מפרק ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרק ירך
    מאיר ישראלה
    14/08/2008

אני בת 45 סובלת מהרס של מפרק ירך שמאל בשנה וחצי האחרונה סובלת מכאבים ומתקשה מאוד, בהליכה הומלץ לי לא לעשות עדיין ניתוח ולנסות לסחוב כמה שיותר זמן בגלל הגיל נכון להיום אני חיה עם משככי כאבים ההרס הוא מגיל צעיר כתוצאה מדלקת פרקים של גיל הילדות הבנתי שיהיה צורך להחליף את כול המפרק שאלתי היא אם אדחה את הניתוח לא יהרס לי כתוצאה מחוסר סחוס העצם מהחיכוך ואיך עלי להתנהג ביום יום , גם בירך ימין ישנה אותה בעיה אך עדיין יש סחוס ולכן אין לי כאבים אשמח לשמוע דעות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרק ירך

הוספת תגובה

• תשובה לישראלה

ד``ר אליהו ליברטי
    14/08/2008

ישראלה שלום, העצה להמתין כמה שיותר נכונה כיוון שאורך החיים של מפרק ירך מושתל הוא בסביבות 15 שנה. ראיתי גם מפרקי ירך שהחזיקו 20 שנה ןלעומתם מפרקים מושתלים שכבר אחרי 10-12 שנה החלו לעשות בעיות. ניתוח שני אחרי שהראשון היגיע לסוף דרכו מחזיק מעמד עוד פחות. לכן ככל שהניתוח מבוצע מאוחר יותר כך יש יותר סיכוי להגיע לשיבה טובה עם מרק עובד ולא כואב. מבחינת המנתח זה לא משנה כמה המפרק הרוס. זה תמיד אותו ניתוח ואין לך מה לחשוש שאת הורסת מידי את המפרק הטבעי שלך. בסכומו של דבר, אם את יכולה איכשהו לתפקד אז תמתיני. אבל אם איכות החיים שלך מאד ירודה, הכאבים קשים ואת ממש נכה בהווה אז אין טעם להמתין. למעשה את בנקודה שכבר אין לך ברירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו