MRI ANKLE

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI ANKLE
    עמית
    02/09/2008

3 חודשים לאחר חבלה סיבובית בקרסול ושטף דם רציני וגדול לכל אורך הצד החיצוני של הקרסול ונפיחות מלווה לכל התקופה..עשיתי בדיקת MRI ואלו התוצאות: קיימת בצקת לשד עצם קלה ליניארית בדיאפיזה הדיסטלית של הפיבולה היכולה בספק להתאים לקו סדק אך אין עדות להפרעה קורקטלית ואין עדות לקו שבר. לשד העצם השאר עצמות הקרסול פרט לפיבולה המתוארת שמור ללא עדות לקונטוזיות גמריות קיים אוסטריגונום קטן אחורי נוזל בכמות קטנה סביב גיד הטיביאליס האחורי אני עדיין בקושי יכול להניח משקל על הרגל..לאחר הרבה פיזוטרפיה...הרגל כאובה ונפוחה... מה אומרת הבדיקה?..וכיצד אני ממשיך טיפול עם הקושי המירבי בדריכה על הרגל..? ומה זמן ההחלמה המשוער...? תודה רבה דוקטור :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI ANKLE

הוספת תגובה

• MRI קרסול

ד``ר סוזנה הורוביץ
    02/09/2008

MRI של הקרסול מדגים חבלה לפטישון החיצוני, ללא שבר, ומתיחה של הגיד שעובר מאחורי הפטישון הפנימי של הקרסול. מדובר בסך הכל בנזק קל יחסית.
    למרות שבדיקת MRI לא תמיד מגלה את כל הפתולוגיה, לא הודגמו בבדיקה שבר, או קרע של רצועה, או נזק לסחוס של הקרסול - :)
    אמנם יש צורך בבדיקתך הקלינית, אך בהסתמך רק על נתוני שאלתך, הייתי מצפה שתחלים מהפגיעה בתוך מספר חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו