מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשורש כף הידסער01/10/2008
אז ככה, לאחר אימון בחדר כושר התחלתי להרגיש כאבים בפרק כף היד עד כדי כך שהוגבלתי בסיבוב היד (לא יכלתי להגיע למצב שכף היד פונה מעלה), הלכתי לאורטופד והוא אמר שזה יקח בערך שבועיים שלושה עד להחלמה.. מאז עברו חודש וחצי, הטווח תנועה חזר לאחר שבוע בערך אבל הכאבים עצמם לא, במיוחד כאשר היד פונה כלפי מעלה זה כואב לי רק עצם העובדה שהיד במנח הסציפי הזה. הוא אמר שכנראה משהו קרה לרצועה קטנה מהצד של הזרת במפרק שם והוא הגורם לכל הבעיות. אני יודע שאין תחלופה לרופא אבל אין לי איך להגיע אליו בגלל החג, אלא רק לאחר החג ורציתי לדעת אולי זוהי בעיה מוכרת ואתה יכול בבערך של הבערך להגיד לי איך לעשות 'טיפול עצמי' שאני אוכל לעשות לבד עד המפגש עם הרופא? הבנתי שצריך קרח, אבל האם זה מספיק? האם צריך להמנע מלעשות דברים מסויימים כמו להרים חפצים? משחות מסויימות? (אני יודע שהן מחממות אז כנראה שלא) ויטמינים \ גלוקוזמין-כוינדריטין יעזרו? מצטער על הטרטור אבל אני לא מתאמן כבר קרוב לחודשיים וזה ממש ממש מתסכל אותי.. מחכה לתגובתך\ם, סער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשורש כף היד
ד``ר אליהו ליברטי01/10/2008כרגיל, לאותו כאב באותו מקום יכולות להיות סיבות רבות, הכי שכיחה היא דלקת גידים כתוצאה מהפעלת יתר בזמן הפעילות שבצעת. יש סיבות רבות נוספות כמו - סוג של ציסטה הקרוי גנגליון, הפרעה באספקת הדם לאחת מעצמות שורש כף היד, וסיבות נוספות. טוב שאתה מחליט לחזור לאותו רופא כדי שימשיך בבירור ויתכנס אל הפתרון. ההצעה הטובה ביותר עד שתגיע אליו היא פשוט מנוחה ליד. כלאמר להמשיך בהפעלה יומיומית רגילה של היד אך לא לבצע עבודה פיסית קשה ולא לחזור למכון הכושר עד לפתרון הבעיה. אין צורך בקומפרסים ושאר התרופות או תוספי המזוןן שהצעת. הרופא שלך וודאי יתן לך את אחת התרופות נוגדות הדלקת ובמקביל ימשיך, אם צריך, בבירור כמו - צילום, מיפוי או אולטרסאונד. הכל לפי הממצא בבדיקה וסוג החשד שהוא מעורר. שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?