כאב בברך שמאל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בברך שמאל...
    קובי
    22/10/2008

שלום אני סובל מכאב כרוני כבר שלוש שנים בברך שמאל עקב מכה שקיבלתי עברתי שני אורטוסקופיות באורטוסקופיה השניה גילו חתיכת עצם קטנה שבורה בפיקה אני כבר ארבע חודש אחרי אין שום הטבה במצבי אותם המכה בפיקה יצרה לי גבשושית קטנה אציין שיש לי תנועה מלאה בברך ללא קליקים או חריקות מינסקוס תקין ורצועות תקינות וגם סחוס תקין אבל הכאב לא מרפא..האם תוכלו לעזור לי אני בחור בן 27 וקשה לי לתפקד רגיל בחיי היום יום...בתודה קובי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בברך שמאל...

הוספת תגובה

• כאב בברך שמאל

ד``ר סוזנה הורוביץ
    22/10/2008

על מנת לסייע, יש צורך בבדיקתך הקלינית, בעיון בצילומי הדמיה, ובעיון בצילומים שבוצעו במהלך הארטרוסקופיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקובי

ד``ר אליהו ליברטי
    26/10/2008

ייתכן שיתן לעזור לך אך אתה צריך להביא בחשבון שלא כל בעיה ניתן לפתור באופן מלא.כדי לדעת בדיוק מה הבעיה שלך ומה הפתרון צריך 1. לשמוע את הסיפור שלך ואת תשובותיך לשאלות מנחות שונות, לבדוק אותך, לעיין בממצאי הארטרוסקופיות ובצילומים ורק אז לקבל החלטה בשלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו