כאבים בבך ובקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבך ובקרסול
    ראמי
    31/10/2008

בוקר טוב , אני עברתי שני ניתוחים כתוצאה מתאונת דרכים ברגל שמאל: 1.ORIF BY LCP D/T FRACTURE OF TIBIAL PLATEAU 2.ORIF BY 2 SCREWS D/T FRACTION OF LT MEDIAL MALLEOLUS הניתוחים הין לפני 4 חודשים וחצי ועדיין כאשר אני דורך על רגל או עושה פיזיותרפיה יש כאבים באיזור הקרסול מתי הכאבים האלה יפסקו ? האם עדיין יש להשתמש ב aircast ו- וצד צירים לברך ?או יש להשתמש במכשירים אחרים ? האם כתוצאה משני הניתוחים תהיה הגבלה בתנועות מסוימות ? אני עובד כמורה שהרבה זמן עומד ליד הלוח האם אני אוכל בשלב הזה לעמוד וללמד ?ועד כמה זמן מומלץ ? מודה לך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבך ובקרסול

הוספת תגובה

• תשובה לראמי,

ד``ר אליהו ליברטי
    02/11/2008

קשה מאד לענות לשאלותיך. האינפורמציה שמסרת מגדירה את סוג השבר ממנו סבלת ואת הטיפול שקבלת אך לא את מצבך היום. חלק מהחולים שעברו בדיוק את הניתוחים שלך חוזרו לתפקוד מלא וחלק אחר לא יוכל לחזור אף פעם למצב התפקוד כמו לפני התאונה. כדי לענות על שאלותיך יש לדעת מה המצב הספציפי שלך. צריך לבצע צילומים עדכניים ולבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו