השתלת מפרק הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת מפרק הירך
    ש.נ
    02/12/2008

שלום רב, אני בת 28 , וסובלת משחיקת סחוס הירך כבר שנתיים (למעשה כבר אין לי סחוס בכלל). במידה ואצטרך לעבור השתלה בקרוב- האם הריונות עתידיים עלולים לפגוע בשתל ולגרום לשחיקה מהירה או דיסלוקציה? מהוה השתל הטוב ביותר עבורי ולמה? תודה על תשובתכם, ש'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת מפרק הירך

הוספת תגובה

• תשובה ל-ש.נ.

ד``ר אליהו ליברטי
    02/12/2008

שתל מפרק הירך המבוצע בטכניקה ניתוחית טובה כך שחלקי המפרק המושתל יושבים בצורה נכונה אינו אמור להפריע לתהליך הלידה. אני מקווה שאמנם זה יהיה המצב אצלך. רצוי להתייעץ עם הרופא המנתח שלך לאחר הניתוח. אם מסבה כלשהיא יהיה חשש לפריקה (מה שלא סביר) יהיה צורך לשקול לידה בניתוח קיסרי. השתל המומלץ לאנשים צעירים הוא שתל ללא צמנט המותאם בלחץ ובצורה מדוייקת למבנה העצם שלך. ישנם כמובן סוגי שתלים רבים. לכל בית חולים ולכל מנתח יש מבחר שתלים. המנתח שלך יבחר את השתל המתאים לך והמתאים לנסיון שלו בביצוע ההשתלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו