כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    שירה
    04/12/2008

שלום אני בת 27 והתחלתי להתאמן במכון כושר לפני חודש וחצי 4-5 פעמים בשבוע לשעה וחצי שעתיים הכוללת אירובי עיצוב והליכון; לפני שבועיים החלו לכאוב לי הברכיים בצד הפנימי החיצוני ובכל הברך .הייתי אצל אורתופד והוא אמר שכנראה עשיתי תנועה לא נכונה(אני לא זוכרת אחת כזאת) הוא אמר לי לנוח ונתן לי בטרן הכאב החזק חלף ונשאר רק מידי פעם כאב כמו של זעזוע לשניה וחולף ממה הכאבים נובעים"? האם הם יחלפו ויעלמו ?והאם אני יכולה לחזור לפעילות גופנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• תשובה לשירה

ד``ר אליהו ליברטי
    04/12/2008

שלום שירה, גם הייתי רופא גאון ומוכשר ביותר לא הייתי מסוגל להגיד לך ממה הכאבים ומתי הם יחלפו. הסיפור שלך פשוט כללי מידי, מכיל פחות מידי פרטים ויכול להתאים לכל דבר, החל בסתם כאבים על רקע שמוש מוגזם בברך ומאמץ יתר ועד נזקים של ממש כמו קרעים במניסקוס או פגיעה ברצועות. . בנוסף, כדי שרופא יוכל לאבחן נכון הספור לך לא מספיק. הוא חייב לבדוק פיסית את הברך. גשי שוב לאורטופד של ותנסי להבין ממנו בדיוק מה הוא חושב שיש לך . אם תשובותיו לא יספקו אותך תנסי להגיע לרופא מומחה לברכיים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אליהו ליברטי

שירה
    04/12/2008

אז זהו נבדקתי אצל 2 אורטופדים ושניהם אמרו שהם לא ראו כל בעיה בברך מבחינה פיזית. ללכת לעוד אורטופד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו