מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות של מיפוי עצמות עקב כאביםשלו קורל24/12/2008
שלום רב , הנני חייל בשירות סדיר , ואני סובל כבר מספר שנים מכאבי ברכיים מתמשכים , לאחרונה נפלתי על ברך שמאל ומאז יש לי כאבים חזקים , להלן התוצאות של המיפוי . מודגמים מוקדי קליטת יתר באספקט עליון של קונדיל מידיאלי פמורלי של שתי הברכיים . התמונה יכולה להתאים לסטרס אינג'רי . אין לשלול בוודאות NOF . במידת צורך קליני מומלצת קורולציה רנטגנית . קיים מוקד קליטת יתר באספקט עליון של עקב ימין ( אכילס טנדיניטיס ?). נצפה מוקד קליטת יתר באיזור מפרק מטטרסו-פלנגיאלי 1 של כף רגל ימין . ייתכן ומדובר בטראומה ללא עדות לשבר . לקורולציה רנטגנית . בסיכום : ממצאים בשתי הברכיים וכף רגל ימין כמתואר . זה מה שנכתב ע"י הרופא , אשמח לקבל חוות דעת של אורטופד כי הכאביים רק מתמשכים ומתחזקים והצבא לא ממש דואג לטיפול כמו שצריך ואני שוקל ללכת להסתכלות נוספת בבית חולים . אשמח לתשובה במהרה , תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשלו קורל
ד``ר אליהו ליברטי24/12/2008אין ממצאים במיפוי הקשורים לנפילה שלך. המיפוי מצביע על איזורים שונים הקולטים עקב מאמץ יתר למשל בברכיים. או על איזורים בהם תתכן דלקת, שגם היא יכולה להיות תוצאת מאמץ יתר כמו למשל בגיד אכילס בימין. המיפוי מעלה גם אפשרות לקיום סוג של פגם קטן בעצם מעין ציסטה הקרויה NOF לא מצויין אם בברך ימין או שמאל. ציסטה כזו, אם היא בכלל קיימת, אינה גורמת לכאבים בשלבים המוקדמים שלה, ניתן לראות אותה בצילום רנטגן רגיל. ברוך השם המיפוי אינו מראה ממצאים קשים כלשהם כמו שברי מאמץ מתקדמים, שברים או מחלות קשות של העצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך בכל זאת ...
שלו קורל24/12/2008תודה רבה על התשובה המעמיקה . אך בכל זאת , מדוע אני חש כאבים כל כך חזקים ?! אם אין משהו מיוחד בצילום , מה זה יכול להיות ? והאם זה עלול להוריד לי פרופיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה שניה לקורל
ד``ר אליהו ליברטי24/12/2008לא ניתן לאבחן אותך דרך האינטרנט. תסתפק עם התשובות שקבלת. תשובות מדוייקות יותר תקבל מהאורטופד הצבאי או האזרחי אליו תפנה. בכללי לא נראה לי שיש בסיס להורדת פרופיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?