מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ברך שמאל דחוף לי....יעקב14/01/2009
שלום לך אני סובל כמה שנים מכאב בברך שמאל בעקבות מכה בפיקה אני עברתי שתי אורטוסקופיות והבעיה עדיין ישנה במיפוי נמצאה קליטה מוגברת בmri נמצא ואובחן חתיכת עצם קטנה שבורה וכול שאר המרכיבים בברך תקינים אציין שיש לי תנועה מלאה בברך ללא חריקות או קליקים הכאבים באים הולכים ולפעמים טיפת כאב אין אם תוכל לעזור לי.....הכאב שלי בעיקר בפיקה לא פנימי...אודה לך מאוד ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בברך שמאל
ד``ר סוזנה הורוביץ14/01/2009קיימת חשיבות למיקום השבר הקטן בעצם שאובחן בבדיקת MRI.
מיקום השבר לא צויין על ידך בשאלה, והוא משמעותי לצורך המלצה להמשך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברך שמאל...דחוף לי...
יעקב14/01/2009שלום לך שוב השבר הקטן שאובחן הוא בפיקה כי שם המכה שקיבלתי אין לי בעיה של מיניסקוס או רצועה ואין לי הגבלה בתנועה אני יכול לקפוץ ללכת אבל יש לי כאבים בפיקה לצערי הפיקה דפוקה ככה אני חושב ואמרו לי שהסחוס המפרקי תקין...השאלה שלי אלייך אם תוכלי לעזור לי במקצת אציין שחיזקתי את השריר הארבע ראשי כמו שצריך אבל הכאב מלווה אותי יום יום הולך בא ולפעמים אין טיפת כאב ואני מרגיש הכי מאושר שבעולם...אודה לך מאוד קובי...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בברך שמאל
ד``ר סוזנה הורוביץ14/01/2009באיזה איזור בפיקה מדובר?
אם השבר הקטן נמצא באיזור צידי בפיקה, ניתן לשקול כריתת החלק השבור.
אם מדובר במרכז הפיקה, הטיפול הוא שמרני בלבד, עם המשך חיזוק ואיזון של שרירי הירך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברך ...שמאל דחוף לי...
יעקב15/01/2009שלום לך שוב ד"ר וסליחה ששיגעתי אותך המכה והגבשושית נמצאת בצידי הפיקה כך שהעצם הקטנה שהוצאה היתה בצידי הפיקה...אני מודאג כי הכאב לא מרפה הפיקה לא נשברה כלל מסקנה שלי שהפיקה כנראה סדוקה הכאב בעיקר בעמידה ובישיבה כשאני מבצע פעילות גופנית כמו הליכה הכאב פתאום נעלם...אם תוכלי לעזור לי אודה לך מאוד...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?