מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברךאילת19/01/2009
שלום רב. עברתי תאונת דרכים לפני כחצי שנה ובעקבות כך נשלחתי לבדיקת MRI בברך שמאל. קיבלתי את התוצאות אך איני מבינה דבר, אשמח אם יעזרו בהסבר. במכתב: באספקט האחורי בפלטו הטיביאלי המידאלי קיים שבר תת קורטיקלי, עם הארכת זמני הרפיה תוך לשדי. מוקד קטן של הארכת זמני הרפיה תת קורטיקלי בקונדיל הפמורלי הלטרלי. קרע בגוף המניסקוס המידאלי, משתרע אל הקרן האחורית. קרע בקרן האחורית של המניסקוס הלטרלי, הנוגע בשול העליון. ה ACL קרוע בחלקו המרכזי. האם אצטרך ניתוח בברך? ואם כן אז לאיזה ניתוח אזדקק ומה המגבלות? מקווה שתוכלו לעזור לי, ותודה מראש, אילת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאיילת
ד``ר אליהו ליברטי19/01/2009הי איילת, תצטרכי ניתוח ארטרוסקופיה רק במידה ויש לך כאבים או הפרעה בברך ולא בגלל תוצאת ה-MRI. בבדיקה ראו איזורים החשודים לחבלה בעצם, אולי שברים קטנים. כבר חצי שנה עברה מיום התאונה שברים אלה כבר התאחו והיוםקרוב לודאי שלא צריך לטפל בהם. הבדיקה גם מראה פגיעה במניסקוס הפנימי ופגיעה ברצועה הצולבת הקדמית. אלה נ זקים המטופלים בניתוח ארטרוסקופי. תמיד צריך להביא בחשבון שבדיקת MRI לברך אינה מדוייקת. הנזקים רשומים בפענוח אולי קיימים ואולי לא. ייתכן שיש גם נזקים שלא נראו ב- MRI אך ייתגלו בארטרוסקופיה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילת
דוד20/01/2009הומלץ לי כמדומני באתר זה על חומר בשם וונדרמומיו הוא טבעי ומזרז מאד איחוי ןהחלמה מתאונות וחבלות רופא המשפחה שלי אישר לי את השימוש בו והוא עזר לי מאד בהזדמנות זו תודה למי שהמליץ\ה לי דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?