האם אוכל ללכת לאחר החלפת שני מפרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אוכל ללכת לאחר החלפת שני מפרקים
    שכטר יצחק
    03/02/2009

ד"ר מכובד.אני בן 63.בשלוש השנים האחרונות עברתי החלפת שני מפרקיי ברך ולפני 12 שני קיבוע קרסול ימין. ביטוח לאומי קבע לי 70% נכות לצמיתות.ע"פ חוק במשרד התחבורה מ-60% נכות צמיתה מגיע תו נכה.כאשר פניתי אליהם קיבלתי תשובה ואני מצטט במלואה. אין במסמכים הרפואיים שצרפת כדי לקבוע כי תנועתך בדרכיםללא רכב עלולה לערער את מצבך הרפואי.חייב לציין כי לאחר בדיקה לפני חמש שנים במשרד הבריאות המכון לבטיחות בדרכים הוגבלתי למנגנון הגה מלא משום תפקוד לקוי מאוד של רגליי. קראתי במקורות נוספים כי אמנם מצב הברכיים מוטב לאחר הניתוח אולם לעולם לא יהיו כמו לפני. שאלתי היא איפה האמת ומי צודק. האם אני יכול לחזור ולהיות כמו לפני הניתוחים ומשרד התחבורה צודק או שנראה כי הליכת יתר תזיק לי ואסור לי ללכת כאדם רגיל ובריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלפת שני מפרקים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    04/02/2009

אינני סבורה שהליכה מזיקה במצב שלאחר החלפת שתי הברכיים.
    לאחר החלפת מפרקי הברכיים, מצבך צפוי להיות טוב יותר, עם פחות כאבים ועם הליכה טובה יותר, מאשר לפני הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו