מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בסחוסאריק22/02/2009
אני לאחר ארטרוסקופיה בברך שמאל כ 7 חודשים עקב ת"ד . בארטרוסקופיה התגלה נזק לסחוס המפרקי. 1.נזק בMFC דרגה 4 0.5*0.5 ס"מ. 2.נזק סולקוספמורלי דרגה 3. 3.נזק לפטלה דרגה 1. בוצע MICROFRACTURE. לציין כי אני לאחר פיזיוטרפיה שבה נאמר לי כי אין מה לעשות יותר ולא ניתן לשפר את הכאבים. כיום אני עם כאבים במיוחד בעליית מדרגות, בקימה מישיבה ממושכת לעמידה ישנה נעילה עד שנשמע קליק וזה משתחרר, כמו כן כל קרקע משתנה שאני הולך ישנם כאבים. הוזרק לי לברך ארטריז אך ללא הועיל. מה עליי לעשות?ישנו מוצא נוסף. תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאריק
ד``ר אליהו ליברטי22/02/2009אריק, לא ציינת בן כמה אתה וזה מאד חשוב. באופן כללי מדובר בנזקי סחוס קשים. דרגה 4 זה חסר כל עובי הסחוס. למזלך מדובר באיזור מצומצם. אם אתה יחסית צעיר ועל פי התמונות מהארטרוסקופיה שאר הסחוס מסביב לנזק בריא, יש מקום לשקול ניתוח השתלת סחוס. מדובר בשני ניתוחים, בראשון לוקחים ממך דוגמת סחוס ע"י ארטרוסקופיה לשם גידול הסחוס במעבדה, בנתוח השני מושתל הסחוס. הניתוח השני הוא ניתוח פתוח. אם אתה מבוגר יחסית, 50-60, וגם שאר איזורי הברך לא במצב טוב, לא הייתי מציע ניתוחים אלה, כדי לקבל החלטה המתאימה לך עלי לראות צילומי ברכיים, צילומי הארטרוסקופיה, לבדוק אוך ולקבל החלטה טיפולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)




