קרע ברצועה הצולבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע ברצועה הצולבת
    יוגב
    23/03/2009

שלום אני בן 22 סובבתי תברך במשחק כדורסל לפני שנה וחצי בערך עברתי בדיקת MRI והתגלה אצלי קרע ברצועה ACL. במשך השנה וחצי האלו עד היום לא עברתי ניתוח והברך הסתובבה לי עוד 7 פעמים. סביר להניח שנקרעו לי שם עוד דברים עכשיו? ועוד שאלה.... האם אורטופד כללי יכול להפנות אותי לניתוח? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע ברצועה הצולבת

הוספת תגובה

• קרע ברצועה הצולבת

ד``ר סוזנה הורוביץ
    24/03/2009

לנוכח האמור בשאלה, אני ממליצה שתיגש לבדיקה ולהחלטה בדבר המשך טיפול לאורטופד/ית ברכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגול במים לחיזוק הברכיים

יעל
    17/08/2009

האם יש תרגילים שניתן לבצע באופן עצמאי במים לחיזוק הברך לאחר ניתוח לשיחזור הרצועה הצולבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגול עצמי

יעל
    18/08/2009

שלום שלומית,
    ישנם תרגילים רבים שניתן לבצע באופן עצמאי במים, אך חשוב מאוד לפני שמתחילים בתרגול העצמי להתייעץ עם פיזיוטרפיסט שיתאים את התרגילים לבעיה הספציפית.
    אני שולח לך רשימה של תרגילים רק שתקבלי מושג מה ניתן לעשות במים.

בהצלחה, יעל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר סוזנה הורוביץ

ד``ר סוזנה הורוביץ
    19/08/2009

הדבר תלוי בטכניקה הניתוחית, ובאופן שהמנתח משקם את החולים שהוא ניתח.
    לכן, הנכון הוא שתתייעץ עם הרופא שניתח אותך, והוא ידריך אותך לגבי פיזיותרפיה במים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו