בעיה בברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בברך שמאל
    טניה
    20/04/2009

שלום..
    אני חיילת בת 18.6 יש לי בעיה בברך שמאל
    במקור אני שחקנית כדורעף שיחקתי 6 שנים ולפני כ8 חודש גילו לי שיחקה בפיקה ודלקת בברך והאורטופד אמר שאין מה לעשות עם זה ואמר לי לקנות תחבושת עם סילקון מה שעשיתי.
    עשיתי קורס קדם צבאי 3 חודש ולפני כחודש עשיתי טירונות שלא ממש ריחמו עלינו שם והיה לנו שיעור מד"ס שבזמן האימון הי רגע שהרגשתי כאב עז בברך ומאז אני בקושי הולכת.
    בטירונות הכריחו אותי ללכת כי אמרו לי שלא אעבור טירונות ורק עכשיו אחרי 3 שבועות מתחילים להתייחס לזה ברצינות

המצב הוא שמתי שאני הולכת יש לי קליקים חזקים מהברך, הברך שלי נפוחה והייתה לפני כן גם כחולה מאוד. כרגע שלחו אותי לפיזיותרפיה ונתנו לי כדורים לדלקת
    ורק ב22 יש לי מומחה ברכיים ואני במנוחה בבית עד אז
    התחלתי לעשות פיזיותרפיה.. ואחרי הפזיותרפיה אני לא יכולה לישון כי מאוד כואב לי..הוא אמר לי שהוא חושב שיש לי קרע במניסקוס החיצוני

הממצאים של הרופאים עד עכשיו הם
    רגישות באיזור של הפטלה ובאספקט קידמי של הטיביה, קרפיטציה במשוש קל של הפטלה, כיפול 100-110 מעלות, ישור 160 מעלות. מעט נפיחות

והאבחנות
    pain un joint-knce

אשמח לייעוץ ולעזרה..
    אני בתפקיד שאני צריכה לעמוד כל היום על הרגליים
    ואם זה באמת קרע מה אני אמורה לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בברך שמאל

הוספת תגובה

• לטניה

ד``ר אליהו ליברטי
    21/04/2009

אם הבעיה היא רק שחיקת סחוס הפיקה אז סביר להניח שאחרי שלב הטירונות הכאבים ידעכו. אם מדובר בקרע במניסקוס תצטרכי לעבור ארטרוסקופיה לברך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו