כאבים בברך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך ימין
    שמואל
    07/05/2009

לפני כשנה במהלך טיול, ירדתי עם תיק מטיילים של בערך 20 ק"ג בירידה, תוך כדי הירידה ברך ימין לא עמדה במעמסה ופשוט נפלתי, לאחר מכן הברך התנפחה קצת אבל אחרי כמה ימים המצב השתפר, אך כשהייתי צריך לרדת אפילו מדרגות הכאבים היו עצומים!

כשהגעתי לארץ עשיתי אולטרסאונד וצילום לברך ושום דבר מהבדיקות לא הצביע על אבחנה מסויימת
    יש לציין שאין לי בעיה לכופף את הברך אבל אני מרגיש כאב מעל הברך ומאחוריה כשאני מיישר את הרגל, עשיתי במשך 3-4 פיזוטרפיה בה חל שיפור קטן אבל כשהתחלתי להגביר את קצב האימון הכאבים חזרו.(שיחקתי כדורגל ובעטתי ב"אוויר" ומשם הכל התדרדר).
    הלכתי שוב לאורטופד שאמר לי שכנראה יש בעיה במיניסקוס ושצריך לעבור ארתוסקופיה.

השאלה שלי האם יש בדיקה שאפשר לעשות שתמנע ממני לעשות "סתם" ניתוח.

תודה רבה
    שמואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך ימין

הוספת תגובה

• כאבים בברך ימין

ד``ר אליהו ליברטי
    07/05/2009

לצערי אין בדיקה כזו. גם MRI טועה באחוזים גבוהים (בסביבות 40%- מאבחנות ה- MRI שגויות) האבחנה של האורטופד שלך על סמך בדיקה ידנית מדייקת יותר. הספור שלך די קלסי ומתאים לקרע של מניסקוס. אני מציע לך לעבור ארטרוסקופיה. אם תרצה להיות שלם יותר עם החלטתך לך לקבל חוות דעת נוספת ממוחה ברכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו