סובלת מפטיטיס c בכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מפטיטיס c בכבד
    סימה ערגס
    18/05/2009

סובלת מפטיטיס c בכבד , וכן יש לי בעיות בברכיים צריכה לעבור ניתוח לשחזור ברך ,
    אנני סובלת מכאבים ואני בת 51 לכן לא מבצעים לי ניתוח כעת
    כיום אני לוקחת כדורים לשיכוך הכאבים בברכיים אך מסתבככל כדור שאני לוקחת פוגע בכבד (כך רשום בעלון של תופעות הלואי) האם תוכלי לייעץ לי איזה כדור אוכל לקחת או כל טיפול אחר כדי למנוע את הכאבים ולא להחמיר את מחלת הכבד ????
    תודה מראש
    סימה ערגס
    0503773294

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מפטיטיס c בכבד

הוספת תגובה

• לסימה

ד``ר אליהו ליברטי
    18/05/2009

לצערך כמעט אין תרופה שאינה פוגעת כלל בכבד בשימוש קבוע ולאורך שנים. עם זאת תלוי מה מידת אי הספיקה של הכבד שלך וכמה הוא פגוע בהווה. תרופה כמו איבוברופן נחשבת לדי בטוחה לשימוש מבחינת הכבד.
    הזרקות קורטיזון לברכיים יכולות להועיל זמנית, גם בכך יש להשתמש במידה הנכונה.
    הזרקת arthrease לברכיים, ידוע בכינוי"זריקות כרבולת" יכולות אולי לעזור והן לא פוגעות בכבד.
    אפשרות נוספת, האם שקלת לעבור ניתוח ארטרוסקופי ל"ניקוי הברכיים". אולי את מתאימה לזה וזה יתן לך שיפור זמני. את פשוט צריכה להרוויח כמה שנים ללא ניתוחי החלפת הברך עד שתגיעי לגיל בו יש הגיון לבצע את החלפת הברך. בכל מקרה לפני שמוש בכל תרופה, כדאי שהאורטופד שלך ידבר עם רופא המשפחה שלך ועם הרוקח האחראי בקופה לה את שייכת לפני החלטה על תרופה מסויימת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו