מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לא מוסברים בברכייםחיילת11/06/2009
שלום, אני חיילת בת 19, "ג'ובניקית"... עושה תפקיד פקידותי ולא לוחם...בעלת פלטפוס ובחודשיים האחרונים, יש לי כאבים ברגל. לפני 8 חודשים נפגעתי בברך מבזנ"ט (איפשהו בקורס)עקב נפילה עליו וסבלתי מכאבים במשך חודש, וגם אז לא יכולתי לחזור לתפקוד מלא מבחינת כושר מכיוון שבעת מאמץ סבלתי מכאב חד אך חלש. לא המשכתי להתאמן כדי למנוע החמרה של הכאב, ולצערי הרב לא הלכתי להבדק. הכאב נעלם ויכולתי לחזור בשלב מסויים לכושר מלא . לפני כחודשיים החלו לי רגישויות במפרקים של אותה הרגל ופניתי לרופא היחידה להפניה למומחה. עקב אי פתיחת המרפאה.. ניגשתי לתור לאחר חודשיים(היום...), המצב החמיר ולא מדובר רק ברגישות אלא בכאבים ממשיים בברך (שנפגעה אז קלות), הכאבים בשאר המפרקים נעלמו או הופחתו עד רמה נמוכה של כאב. הסברתי לרופא על הקושי שלי בעמידה (ללא תנועה.. לא מדובר בהליכה) ממושכת... מקסימום 10 דק', עלייה במדרגות, הליכה ממושכת ואפילו כאבים במנוחה. הרופא נגע באזורים שונים בברך ואמר שהוא לא מצליח לאבחן מה יש לי ברגל... הוא כתב (בשפה רפואית.. חיפשתי תירגום) שאין סימנים לבעיית שחיקה ובעיה עם הסחוס אלא רגישות מפרקית, פנימית-חיצונית. קיבלתי למרוח וולטרן, לעשות מדרסים חדשים ולעשות פיזיוטרפיה פעם בשבוע למשך חודשיים וחצי.
אני לא יודעת כמה אוכל לסבול את הכאבים (בדברים שגרתיים כמו עמידה ממושכת... אני מרגישה לחץ על הברך כאילו אם יתווסף עוד קצת היא תתפרק לי או משהו). הרופא טוען שהוא לא ממהר לעשות צילומים וMRI כדי שאני לא אקבל סתם קרינה מהדברים האלו. לחכות חודשיים וחצי לא יהיה מאוחר מדי? הכאבים האלו יכלו להופיע במפרקים האחרים והנה הם הופיעו לי בברך שנפגעה.
אבקש חוות דעת, תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לא מוסברים בברכיים
ד``ר אליהו ליברטי12/06/2009נראה שאין קשר בין החבלה שאת מתארת לכאבים במפרקים שונים ובברכיים שהופיעו באון ממשי חדשיים לאחר החבלה. המשיכי בטיפול הרופא הצבאי, אם זה לא יספק אותך תשקלי התייעצות עם אורטופד חיצוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... גם אני חושבת שאין קשר
חיילת13/06/2009גם אני חושבת שאין קשר בין הפגיעה לעכשיו בגלל שחלף הרבה זמן ולא היו הפרעות אבל מפתיע אותי שזה האזור העיקרי שכואב לי בו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?