מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחיקת סחוס בברךחני09/07/2009
ד"ר יקר ,
יש לי ארבע שאלות שאינני מוצאת תשובה לגבי האחת מהן ,
לאמא שלי יש שחיקת סחוס חמורה בשתי הברכיים עד כדי כך שהמצב מחמיר ומתחיל להישחק לה הסחוס בירך מפני אופן ההליכה שלה , הייתי אצל כמה וכמה רופאים אך כולם בפה אחד המליצו על ניתוח באופן חד משמעי.
היא נורא פוחדת מהניתוח מפני שהחברות שלה אמרו לה שהיא עלולה להיות נכה לאחר הניתוח.
השאלות שלי הן:
1 - האם יש הבדל משמעותי בין ניתוח באופן פרטי לבין ניתוח בביה"ח ממשלתי ?
2 - האם בביה"ח פרטי משתילים פרוטזה יותר "טובה או מתקדמת" מביה"ח ממשלתי?
3 - האם יש רופא שהינך ממליץ עליו באיזור הצפון?
4 - יש אפשרות להיוועץ לגבי שני רופאים מומחים פרטיים שביקרנו אצלם?
מודה מראש על כל תשובה שתתקבל ומתנצלת על "מתקפת השאלות"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני
ד``ר אליהו ליברטי09/07/20091. אין הבדל משמעותי בין השנייםלמעט זמן המתנה ארוך יות בממשלתי, בבתי חולים ציבוריים אחוז הזהומים גבוה יותר מהפרטיים, בבית חולים משלתי אינך יודעת מי ינתח ואינך יכולה לבחור את המנתח בו את מעוניינת. התוצאות הסויותדי דומות למעט כאלה שסבלו מזהום. מדור זה אינו אמור להמליץ על רופא זה או אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחיקת סחוס בברך
חני10/07/2009ראשית תודה על התשובה , אך לא השבת לי לגבי השתל או הפורטזה אם יש סוגים שונים והאם פרוטזה מבית ג'ונסון היא באמת הטובה מכולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחני
ד``ר אליהו ליברטי10/07/2009הפרוטזות השונות נותנות כיום תוצאות דומות של כ-15 שנים טובות. אין הבדל משמעותי ביניהן. כל אחד מאמין ברבי שלו ובפרוטזה בה בחר להשתמש. הגורם הכי חשוב הוא שלמנתח נסיון וטכניקה ניתוחית טובה. בחירתת המנתח ומקום ביצוע הניתוח הם הגורמים הקריטיים. המנתח כבר יבחר את הפרוטזה שבידיים שלו נותנת את התוצאה הטובה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות על התשובה , עזרת לי מאוד
חני10/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?