ניתוח ארטוסקופיה במפרק היירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח ארטוסקופיה במפרק היירך
    נועה
    26/07/2009

שלום לרפא הניכבד
    אני אישה בת 44 ועברתי ניתוח תיקון פרק יכך (כיירי אוסטעאוטומי) ליפני 16 שנה בירך שמאול.
    מזה כבר שנתיים אני סובלת מכאבים גם בירך ימין פניתי לרופא המנתח שלי והוא היזריק לי סטרואידים+חומר הרדמה 3 פעמים לתוך המיפרק,אך הדבר לצלח
    הלכתי להיתעצות עם רופא אחר והוא המליץ עלניתוח ארטוסקופיה בעיקבות בדיקת M.R.I שיצא חשד לקרע בכוסית, חזרתי עם ההמלצה לרופא המנתח שלי אך הוא לא קיבל את ההבחנה והוא חושב עדיין שאני לא צריכה שום ניתוח רק עוד הפעם זריקת סטרואידים אני מאד מבולבלת מהמלצת שני הרופאים לא יודעת מה לעשות למרות בדיקת הM.R.I
    האם יש חשש שאם אני יעבור את הניתוח שהיה עומס על הרגל המנותחת מצד שמאל? האם זה מסוקן למצב שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ארטרוסקופיה מפרק ירך

ד``ר סוזנה הורוביץ
    26/07/2009

כשקיים קרע בלברום (כוסית) של מפרק הירך, לעיתים יש צורך בניתוח ארטרוסקופיה של מפרק הירך.
    אני ממליצה לך לפנות לאורטופד/ית המתמחה בניתוחי ארטרוסקופיה של הירך, יחד עם בדיקות MRI שביצעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו