כאבי ברכיים מתגברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים מתגברים
    דורון
    05/08/2009

שלום,

לפני שנה התחילו לי כאבים הולכים וחוזרים בברכיים הרופא יחידה שלח אותי להיבדק אצל אורטופד ששלח אותי לעשות בדיקת מיפוי עצמות.
    עשיתי את הבדיקה ולפי התוצאות נאמר לי שהכאבים הם תוצאה של עייפות, מאמץ ועומס על הברכיים למרות שהכאבים עצמם לא באו בהכרח אחרי שאימצתי את הברכיים.
    במשך הזמן הכאבים בברך ימין התחגברו גם מבחינת התדירות וגם עוצמת הכאב.
    היום כבר כמעט שאין זמן שבו אני לא סובל מהברך.
    בנוסף לכאבים, בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש הגבלה בתנועה של רגל ימין אני כמעט ולא מסוגל לכופף אותה וליישר אותה לגמרי
    כתוצאה מכך עלייה במדרגות הפכה לי לסיוט.
    כמו כן, הרבה פעמים אני מרגיש חוסר יציבות ומגיע למצבים שאני מאבד שיווי משקל וכמעט נופל.
    בימים האחרונים התחלתי להרגיש גם כאבים כתוצאה ממגע בצד הימני החיצוני של הברך בנקודה מסוימת.
    כשחזרתי לאורטופד לביקורת הוא המליץ רק על פיזיוטרפיה לברך ולא נתן לי בדיקה נוספת למרות שאת המיפוי עצמות עשיתי לפני יותר מחצי שנה וסוג הכאבים מאז כבר הספיק להשתנות ולהתגבר.

נ.ב. לאחר שהומלץ לי לא לאמץ את הברך הפסקתי לאמץ אותה לתקופה ארוכה של כמה חודשים אך הכאבים עדיין נמשכו.

אם יש למישהו מושג ממה יכולים לנבוע הכאבים אשמח מאוד לשמוע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים מתגברים

הוספת תגובה

• דורון

ד``ר אליהו ליברטי
    05/08/2009

כאבים במדרגות בדרך כלל נובעים משחיקה של סחוס הפיקה והטיפול הכמעט יחידי הוא פיסיוטרפיה.
    זה לא מסביר תחושת אי יציבות עד כדי כמעט נפילה. מומלץ שתבדק ע"י מומחה ברכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו