מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ברכיים מתגבריםדורון05/08/2009
שלום,
לפני שנה התחילו לי כאבים הולכים וחוזרים בברכיים הרופא יחידה שלח אותי להיבדק אצל אורטופד ששלח אותי לעשות בדיקת מיפוי עצמות.
עשיתי את הבדיקה ולפי התוצאות נאמר לי שהכאבים הם תוצאה של עייפות, מאמץ ועומס על הברכיים למרות שהכאבים עצמם לא באו בהכרח אחרי שאימצתי את הברכיים.
במשך הזמן הכאבים בברך ימין התחגברו גם מבחינת התדירות וגם עוצמת הכאב.
היום כבר כמעט שאין זמן שבו אני לא סובל מהברך.
בנוסף לכאבים, בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש הגבלה בתנועה של רגל ימין אני כמעט ולא מסוגל לכופף אותה וליישר אותה לגמרי
כתוצאה מכך עלייה במדרגות הפכה לי לסיוט.
כמו כן, הרבה פעמים אני מרגיש חוסר יציבות ומגיע למצבים שאני מאבד שיווי משקל וכמעט נופל.
בימים האחרונים התחלתי להרגיש גם כאבים כתוצאה ממגע בצד הימני החיצוני של הברך בנקודה מסוימת.
כשחזרתי לאורטופד לביקורת הוא המליץ רק על פיזיוטרפיה לברך ולא נתן לי בדיקה נוספת למרות שאת המיפוי עצמות עשיתי לפני יותר מחצי שנה וסוג הכאבים מאז כבר הספיק להשתנות ולהתגבר.
נ.ב. לאחר שהומלץ לי לא לאמץ את הברך הפסקתי לאמץ אותה לתקופה ארוכה של כמה חודשים אך הכאבים עדיין נמשכו.
אם יש למישהו מושג ממה יכולים לנבוע הכאבים אשמח מאוד לשמוע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורון
ד``ר אליהו ליברטי05/08/2009כאבים במדרגות בדרך כלל נובעים משחיקה של סחוס הפיקה והטיפול הכמעט יחידי הוא פיסיוטרפיה.
זה לא מסביר תחושת אי יציבות עד כדי כמעט נפילה. מומלץ שתבדק ע"י מומחה ברכיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?