פריקת ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת ברך
    איתן
    01/09/2009

ברצוני לשאול שאלה לגבי המשך טיפול...עברתי לצערי ת''ד אם אופנוע כתוצאה מכך פרקתי ברך שבבית חולים הבחינו בקרע מלא של כל הרצועות בברך פגיעה בעצב התחתון מהברך עד אצבעות הרגל וכתוצאה מכך כף רגל עליונה משותקת חלקי עקב פגיעה בעצב. אני כרגע מאושפז בבית חולים לאחר ששמו לי את המיתקן לקיבוע הרגל (ע''ש לזרוב...פיתופיקס) ומחכה לצילום הMRI ברצוני לשאול אם במצב כזה יש סיכוי לרצועות להתאחות מעצמם ללא צורך בניתוח ואם יש מצב שכף הרגל תחזור לתפקד והעצב יחזור לאיתנו? נאמר לי כי מדובר בפציעה קשה מאד וטראומטית לרגל? היתכן?בתודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת ברך

הוספת תגובה

• למה אינכם עונית לשאלתי.היא חשובה לי

איתן
    10/09/2009

רופאים יקרים למה אינכם עונים לשאלותיי...תשובותיכם חשובות לי ומאד דחופות אנא ממכם ענו לי בבקשה.
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתן

ד``ר אליהו ליברטי
    11/09/2009

ברור שעברת פגיעה מאד קשה. כדי לתת לך תשובה אחראית צריך לעיין בבדיקות רבות כמו EMG
    MRI, לדעת מתי הייתה הפציעה, האם יש התקדמות כלשהיא מבחינת השיתוק מרגע שנפגעתה, האם העצב קרוע ממש או רק נמתח, ועוד שאלות רבות. צריך לעבור על מסמכים רבים, גליון האשפוז וכו'
    ובנוסף לכל אלה לבדוק אותך, רק אז אפשר להשמיע הערכה שיש לה סיכוי להתממש, "למרוח אותך"
    ולהגיד לך שיהיה בסדר זה ממש לא נכון לעשות. לייאש אותף ולאמר לך שתשאר במצב דומה לזה שבו אתה היום בלי שיש לי נתונים מספיקים זה גם לא בסדר. זו הסיבה העיקרית שלא קבלת תגובה עד היום. אי אפשר לתת לך תשובה אמיתית בהתכתבותבאינרנט.

במקום לרוץ לייעוצים מיותרים ולבזבז זמן וכסף, שב עם הרופאים המטפלים בך. הם לא יסתירו ממך דבר. גם אם התשובה שהשתוק הקיים יישאר תמיד הם לא יסתירו זאת ממך. אני מקווה שזה לא המצב, אך אם כן תצטרך לקבל את זה, להיערך לצורת חיים אחרת, בחירת מקצוע מתאים וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב העצב

איתן
    13/09/2009

ראשית תודה על התשובות הכנות והישרות. שנית העצב שלי עבר מתיחה ולא קריעה יש סיכוי שיחזור לעצמו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתן

ד``ר אליהו ליברטי
    13/09/2009

למרות תשובתי הקודמת אתה מנסה להמשיך "לסחוט" תשובות ממני. אני לא אומר זאת בטון שלילי. אני מבין את הלחץ והדאגה שלך ואת הרצון האדיר שלך לשמוע מילה טוב. עם זאת להשמיע מילים טובות חסרות בסיס זה לא הוגן. הדבר רק יגרום לך לנפילה קשה יותר בהמשך, כך שאני עדיין בדיעה שעליך לפתח דו שיח פתוח עם הרופאים המטפלים בך. באופן עקרוני אם העצב רק נמתח אז יש סיכוי להחלמתו. מתי ואם בכלל לא אוכל לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מכל הלב

איתן
    14/09/2009

אני שוב רוצה להודות לך על התשובה הכנה והישירה. בכל מקרה אני די בטוח שניפגש בשלב הבא אני יגיע ב''ה לתל השומר ואוכל לומר לך תודה על התשובות. אני מטופל של משרד הביטחון כך שאני יגיע אליכם. חג שמח ושנה טובה ורק בריאות!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו