ככאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ככאבים
    .....
    05/10/2009

כל חיי עסקתי בספורט,ריצות,משחקי כדור,שחייה וכו'
    כבר שבועיים אני לא מתאמן ומופיעים לי כאבים קלים באזור הברכיים(לא בברך ספציפית אני חושב)ברגל שמאל בעיקר והיה גם ממש מעט בימין.
    1.האם הכאבים יכולים להיות בגלל שהגוף רגיל להתאמן ופתאום יש הפסקה מוחלטת?
    2.האם הכאבים יכולים להיות בגלל שהייתי רגיל לרוץ על דשא ושינתי את המשטח לחוף ים ואדמה כבושה?משה בעצבים שמעתי שיכול להיות.
    מעומס יתר זה לא,אני חושב,כיוון שבחודש האחרון העומס היה ממש נמוך.
    ועוד משהו,אתמול עשיתי אימון כוח דיי קל לרגליים,שוב אחרי שבועיים שלא התאמנתי לרגליים או עשיתי פעילות,ואחרי כמה שעות הופיעו לי כאבים ברגל שמאל בצד ימין של הברך(הצד הפנימי)
    כאב בזמן שאני הולך בלבד ,בזמן שאני מיישר את הרגל ומפעיל כוח,כאילו משהו מכווץ.הכאבים נמשכים עד עכשיו(יום למחרת כעבור יום שלם)רק כשאני הולך מיישר את הברך ומפעיל כוח.
    3.זה האפשריות שזה יכול להיות?
    תודהה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ככאבים

הוספת תגובה

• VH

ד``ר אליהו ליברטי
    06/10/2009

אינני חושב שהכאבים שלך נובעים משנויים בהרגלים. הורדת עומס פתאומית אינה גורמת לכאבים. העלאת עומס פתאומית יכולה לגרום לכאבים שונים אך את זה לא עשית. התאור שלך אינו מספיק כדי לקבל אבחנה משוערת ממה אתה סובל. אתה צריך להיבדק אצל אורטופד רצוי מומחה ברכיים, אחרי שתהיה אבחנה ואדע מה יש לך, ניתן יהיה להציע לך דרכי טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

.....
    06/10/2009

תראה,הכאבים בהתחלה הופיעו לי בברך שמאל בצד ימין שלה ומתחת,שמתי קרח מאז הכאבים עברוו שם לתמיד,אבל אז התחילה לי בעיה פסיכולוגית,הייתי בטוח שאני פצוע ואז הופיעו לי אחרי איזה כמה ימים כאבים אחרים שנעלמו אבל כל הזמ פה ושם כואב לי,גם ברגל ימיןן אבל לעיתים נדירות
    כל זה במשך שבועיים.
    האם יכול להיות כאבים בברך(קלים מאוד מואד שנעלמים) בגלל בעיה פסיכולוגית משמע חשבתי מאוד שלילי והייתי בטוח שיש לי פציעה ופחדתי ונכנסתי לחרדותת,יכול להיות זה השפיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• VH

ד``ר אליהו ליברטי
    07/10/2009

חמוד, דיון אינסופי באינטרנט לא יביא אותך רחוק. גש להיבדק ע"י אורטופד מומחה ואני מאמין שתהיה לך הזדמנות לשאול את כל השאלות ואני מקווה גם שתקבל את כל התשובות. לצערי אני לא יכול לאבחן אותך בהתכתבות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל אורטפוד

.....
    07/10/2009

אבחנה משוערת- knee syptoms/complaints
    arthralgia
    ממצאים בבדיקה-רגישות במישוש ברך rt+lt ללא חסר עצבי עם תנוות תקינות בגפיים וע"ש,לסג שלישי,srl שלישי

מזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו