בעיות ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ברכיים
    נ
    18/10/2009

שלום,
    אני בת 25 בלי בעיות רפואיות.
    מגיל 18 החלו לי כאבים בברכיים.
    1. כאשר אני יושבת או עולה במדרגות.
    2., אני מרגישה הבדל ניכר כאשר אני הולכת עם פלטפורמה או נעליים כבדות לבין נעליים שטוחות קלות.
    3. קור מפריע לי מאוד
    4. זה מופיע אצלנו במשפחה. (סבא שלי עבר ניתוח לא מזמן וגם אחים שלי מתלוננים על כך אבל רק לאחר פעילות גופנית מאומצת)
    הייתי אצל כמה אורתופדים בעבר ולא מצאו כלום.
    רציתי לדעת אם אני יכולה להתחיל לרקוד או שזה רק יפגע בי, וכמו כן, מה דעתך לגבי פעילות גופנית בכלל?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ברכיים

הוספת תגובה

• בעיות ברכיים

ד``ר אליהו ליברטי
    18/10/2009

כאבים אותם את מתארת באים בדרך כלל משחיקה קלה של סחוס הפיקה. פעילות אירובית נמרצת וחלק מהמכשירים במכון כושר, כמו מדריגה ותרגילי דחיקה עם הברכיים, מזיקים ומגבירים את הכאבים. המונח להתחיל לרקוד אינו אומר הרבה. איזה ריקודים, כמה פעמים בשבוע, כמה שעות וכו', כדאי שתבדקי ע"י אורטופד מומחה העוסק בברכיים. אם גם הוא לא ימצא בעיה, אז התחילי לרקוד וראי מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית ברכיים

נ
    19/10/2009

תודה על התשובה המהירה.
    אם אכן הבעיה שלי היאשחיקה של הסחוס, האם ישנה דרך לפתור את הבעיה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו