יציבות הברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציבות הברך
    גילה
    19/10/2009

שלום רב אני בחור בן 27
    ברכיי קורסות עם כל תנועה סיבובית הכי קטנה ואף בהליכה (תתי פריקות אך לא מלאות, הפיקה יוצאת החוצה)
    אני בעל גמישות יתר במפרקים עובדה אשר לעניות דעתי בגינה בכל צעד שלי מפרק הברך רוקד כאשר משקל הגוף מגיע אליו (שרירים מחוזקים).
    1.האם בהכרח יש קרע בצולבות (אין לי כאבים)
    2.אובחן קרע של רקמות המייצבות את הפיקה למסלולה הנכון(בפריקה הראשונה)- למה הכוונה? והאם זה קשור לפריקות ואי היציבות? והאם המצב הפיך?- אופציה ניתוחית
    3.היום- כל תנועה מחושבת בקפידה כדי להימנע מפריקות, אני מתהלך עם מכשיר לייצוב הברך (מזה שנים) וכשאני בבית אני עושה טייפינג לעצמי. לא הפיתרון האידיאלי. מה האפשרויות שלי

תודה רבה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציבות הברך

הוספת תגובה

• יציבות הברך

ד``ר סוזנה הורוביץ
    22/10/2009

מהשאלה אני למדה כי אתה סובל מאי יציבות רק בברך אחת, למרות שגמישות היתר עליה אתה מדווח קיימת בכל המפרקים.
    1. לא.
    2. הכוונה היא שהרצועה והקופסית של הברך שנמצאות בצד הפנימי של הפיקה, נקרעו. הדבר אכן קשור לאי יציבות של הפיקה. כאשר מדובר במצב כרוני, הפתרון הינו ניתוחי.
    3. הפתרון הינו ניתוחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציבות הברך המשך..

גילה
    28/10/2009

ד"ר הורוביץ
    תודה על התגובה

גמישות היתר אינה מתבטאת כלל במפרקי הגוף אלא רק במפרקי הברכיים.
    הפריקות החוזרות הינן בשתי הברכיים (והחלו לפני 6 שנים בטירונות צנחנים). לא עשיתי MRI עד היום אך אני משוכנע כי אין נזק לרצועות.(אם תוכלי לפרט למה התכוונת שאמרת שהקופסית התנתקה זה יעזור לי להבין יותר)
    (אינטואיציה). ואם כך אז מדוע הפריקות בשתי הברכיים ממשיכות למרות תרגילי חיזוקי השרירים האינטנסיביים שאני עושה, והטייפינג כאשר איני עם מייצבי הברך?- שינוי מבני? מה עוד האפשרויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציבות הברך

ד``ר סוזנה הורוביץ
    28/10/2009

השאלות ששאלת ענייניות, אך התשובות מצריכות הסבר מפורט והדגמה, שלא ניתן לעשות אלא בזמן בדיקה גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי ד"ר ליברטי יכול להתייחס לשרשור

גילה
    04/11/2009

כמובן מבלי לפגוע בכבודה של ד"ר הורוביץ...
    ורק ע"מ לקבל עוד חווד דעת- מה מצבי הרפואי יכול להיות, ומה
    סוגי האפשרויות הניתוחיות העומדות בפני.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    07/11/2009

גיל - קבלת תשובות מקיפות מד"ר הורוביץ, בהתכתבות באינטרנט לא תוכל יותר להתקדם. כדי לתת לך תשובות ספציפיות המתאימות לך אישית, אני מצטרף לדעתה של ד"ר הורוביץ שצריך בשלב זה לבדוק אותך ולנסות למצוא כוון התקדמות.ברור וידוע ממקרים דומים שהפתרון לא פשוט ולא תמיד יש פתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לשניכם

גילה
    07/11/2009

ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו