כאבים מתחת לברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתחת לברך
    מייקל
    19/10/2009

אני שחקן כדורסל מקצועי שמתאמן 4-5 פעמים בשבוע, וזאת בנוסף לאימוני כוח 2-3 פעמים בשבוע.
    לאחרונה התחלתי לחוש כאבים חזקים מאד באזור שמתחת לברך ימין. רופא היחידה שלי בבסיס אמר שמדובר בכאבים בעצם ה-TT וכי אין ביכולתו לספק לי פיתרון לכאבים מלבד מנוחה. הכאבים חזקים מאד בעיקר בזמן מאמץ ומגבילים את יכולת התנועתיות של י בגפיים התחתונות. הכאבים מופיעים אף בזמן מנוחה ומקשים עליי לישון.
    רציתי לדעת אם יש ביכולתך לתת חוות דעת לפשר הכאבים וכן מה הדרך הטובה ביותר לאבחן את הבעיה (צילום רנטגן, MRI). כמו כן אשמח לקבל פתרון מלבד מנוחה לכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מתחת לברך

הוספת תגובה

• כאבים מתחת לברך

ד``ר סוזנה הורוביץ
    22/10/2009

מדובר כנראה בעומס יתר בגיד הפיקה, או בעומס יתר על חיבור של הגיד לעצם השוק. התגובה לעומס היתר הינה דלקתית.
    הטיפול הרצוי הוא מנוחה, וגם פיזיותרפיה העושה שימוש בטיפולים אנטי דלקתיים ובהכוונה להמשך פעילות מתונה לברך.
    סביר כי צילומי הרנטגן לברך יספיקו על מנת לסייע באבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו