בקשה לפענוח ממצאי בדיקת MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לפענוח ממצאי בדיקת MRI
    מיואש
    03/11/2009

שלום רב, אשמח בפיענוח הבדיקה, כלומר מה מומלץ לטיפול נכון.
    חשוב לי לציין שאני בעל אופי ספורטאי והייתי מעוניין להמשיך בפעילויות שכאלה:

1. קרע אורכי אופקי אלכסוני המגיע למשטח המפרקי התחתון בקרן האחורית ובגוף האחורי והאמצעי של המניסקוס המדיאלי, מלווה בצקת ותגובה דלקתית קלה ברקמות הרכות הסמוכות.
    2. קרע חלקי אינטרסטיציאלי לאורך הרצועה הצולבת הקדמית.
    3. קונטוזיות אינטראמדולריות וסובכונדרליות באספקט הקדמי של הקונדיל הפמורלי המדיאלי ושל הפלטו הטיביאלי המדיאלי.
    4. ציסטת בייקר זעירה.

אשמח בתגובה,
    כפיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כפיר

ד``ר אליהו ליברטי
    03/11/2009

הממצא העיקרי, שהוא כנראה גם המפריע לך ביותר, זה קרע במניסקוס הפנימי. לגבי הרצועה, יש צורך לבדוק אותך ולשמוע מה הברך עושה לך כדי להחליט אם בכלל צריך לעשות משהו לרצועה.התחושה שלי - לא. ברור שאתה צריך לעבור ארטרוסקופיה לתיקון הקרע במניסקוס הפנימי ולבדיקה ונסיון AHPUR AK של שאר הנזקים המתוארים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אליהו ליברטי שלום

מיואש
    03/11/2009

שלום ד"ר, מאחר ופעילותך הינה באיזור המרכז, אני אשמח אם תמליץ לי על רופא ומנתח באיזור חיפה.
    כמו כן האם קיים ניתוח ארתרוסקופיה בהרדמה מקומית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפיר

ד``ר אליהו ליברטי
    03/11/2009

אני באופן עקרוני נמנע מהכוונת חולים למומלצים שונים. ההרדמה היא כללית או חצי גוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו