ברכיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכיות
    יעל
    04/12/2009

אני בקרוב מתגייסת לצבא.פניתי לאותופד לפני כמה ימים במכיוון שהברכיים שלי החלו להיחלש בזמן האחרון-הרגשה שהברכיים לא סוחבות בהליכה,בעת התכופות\התרוממות ובריצה בעיקר,ובנוסף לזה גם כאבים לאחר מאמץ. האורתופד אמר שיש לי צורה מסויימת בברכיים (הן נוטות החוצה או משהו כזה) שגורמת לפיקה להילחץ החוצה ובכלל לעומס יותר מהרגיל (למרות זאת,צילום הרנטגן הראה שהפיקה עוד במקום). הוא המליץ לי על מגני ברכיים מסוג גנוטריין P3 ללבישה בזמן הריצה (אני רצה 5-6 ק"מ כמה פעמים בשבוע) אבל הם מאוד יקרים ומאוד מגושמים אז אני נורא לא בטוחה אם באמת לרכוש אותם. בחנות אמרו לי שהם יותר מדי מאסיביים בשבילי והתפלאו שהרופא רשם לי דווקא אותם והמליצו לי לקנות את הגנוטריין הרגילים שההשתתפות של קופה"ח הרבה יותר גבוהה בהם (60 ש"ח לעומת 500 לאחר ההשתתפות).
    יש לי בעצם 2 שאלות: עד כמה יעילים המגיני ברכיים האלה באמת? האם ההוצאה שווה את זה? ואם הרופא רשם לי את הP3,הגנוטריין הרגילים יעזרו לי במשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברכיות

הוספת תגובה

• ברכיות

ד``ר סוזנה הורוביץ
    04/12/2009

ברכיות גנוטריין P3 מונעות תזוזה חיצונית של הפיקות בברכיים.
    יתכן שגם ברכיות גנוטריין רגילות יספיקו לך, אך זאת ניתן לקבוע רק בזמן בדיקתה גופנית של הברכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו