פריקת ברך ואורטופד צבאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת ברך ואורטופד צבאי
    ניצן
    09/12/2009

אהלן

היום אני בן 17, תלמיד י'ב מתמיין לצבא כמו כולם

יש לי פרופיל 97 עם סעיף ראיה, פרקתי את הברך שלי פעמיים ברצף (בהפרש של חודש) לאחר הבדיקות הרפואיות שדרכם סוכמים את הפרופיל

אני כרגע מתמיין לטייס, עברתי את כל המבחנים, נשאר לי לעבור בדיקה רפואית

העיניים שלי מספיק כשירות (לפי רופא) להיות טייס או נווט, אבל הם ביקשו ממני לראות אורטופד צבאי כדי שיתן לי אישור סופי שאני כשיר

אני כבר מעל שנה עם ברך במצב טוב, לא פרקתי אותה מאז, מתאמן פעמיים בשבוע בכושר קרבי ורץ פעם בשבוע כ10-15 ק"מ

הייתי רוצה לדעת, מה הסיכויים שלי לעבור את הרופא? ואם יש כאן רופאי ברכיים שיכולים לתאם איתי פגישה ולבדוק את הברך שלי ולתת לי הערכה מה הסיכויים לעבור?

אם יש כאן אורטופד רפואי תעופתי או אורטופד צבאי לשעבר - הייתי שמח אם תשאירו את המספר שלכם ואחזור אליכם בהקדם!! אני רוצה להגיע מוכן לבדיקה עם האורטופד הצבאי כדי שהוא לא ינפה אותי עקב חפיפניקיות רגילה של הצבא

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת ברך ואורטופד צבאי

הוספת תגובה

• תשובה לניצן - פריקת ברך

ד``ר אליהו ליברטי
    09/12/2009

שאלת "האם יש כאן אורטופד רפואי תעופתי או אורטופד צבאי לשעבר" אם " כאן" פרושו בארץ, אז יש אורטופדים רבים העונים על חלק או כל דרישותיך. אם "כאן" פרושו בין מנהלי הפורום אז אוכל להעיד על ד"ר הורוביץ שהיא רופאה מנוסה מאד שבמסגרת עבודתה בתל השומר היא מטפלת ומנתחת חיילים רבים ומודעת לדרישות ולתנאים המיוחדים של החיילים הקרביים. באשר לעברה הצבאי אינני יודע פרטים.

באשר לי - בשנות עבודתי הרבות בתל השומר טיפלתי וניתחתי חיילים רבים בדומה לד"ר הורוביץ. בנוסף לעבודתי כאורטופד אני רופא תעופתי מורשה מטעם רשות התעופה בישראל. במסגרת זו אני מבצע בדיקות תקופתיות לטייסים אזרחיים לצורך חידוש תוקף רשיון הטיס שלהם. בצבא במילואים הייתי הרופא האורטופד של הגיבושים לטייס ורופא מוטס לצורך פינוי אווירי של פצועים.

אין כל בטחון שההערכה שתקבל מד"ר סוזנה הורוביץ או ממני לגבי סכוייך לעבור את המבדקים הרפואיים תהיה בהכרח נכונה. הדבר תלוי בגורמים רבים כמו מי הרופא שיבדוק אותך בצבא, מה נסיונו בתחום הברכיים, כמה מועמדים יש באותו מחזור, מה הבצועים שלך בתחומים אחרים כמו ביצועיך הגופניים והמנטליים בגיבוש ועוד ועוד, מאחל לך הצלחה - ד"ר ליברטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו