שחיקת סחוס מפרק הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס מפרק הירך
    עמוס
    13/12/2009

לפני כשנה בעקבות כאבים במפרק הירך לאחר פעילות גופנית , אובחנה אצלי שחיקה במפרק הירך .לאחר בדיקת האפשרויות השונות בחרתי בתוסף של מגה גלופלקס ובמקביל הפסקתי לקחת תרופה להורדת כולסטרול שפגעה במפרק (רמת הכולסטרול היתה קצת מעל הנורמה) .בנוסף התחלתי ללכת יחף על שפת הים על החול הרך בלבד .התוצאות היו מפתיעות . אני יכול ללכת שעה ללא בעיה , אני לא לוקח תרופות נגד כאבים ואני מתפקד כמעט כמו פעם .נראה לי שהליכה זו הינה תחליף לנעליים מיוחדות שמיועדות ליצור חוסר איזון וחיזוק השרירים . האם יש איזשהו נסיון בפתרון מסוג זה .ומה דעתכם על כך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס מפרק הירך

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס מפרק הירך

ד``ר אליהו ליברטי
    13/12/2009

אם האמצעים הפשוטים יחסית בהם אתה נוקט עוזרים לך אז אשריך וכנראה הבעיה לא גדולה. לתשובה ספציפית יותר עליך להיבדק כמו שצריך, לדעת מה גילך, לראות צילומים, לבדוק מה ההגבלות בתנועת המפרק אם קיימות בכלל וכו'. אינני חושב שבמקרה זה הליכה על חול היא תרגיל שיקומי המוסיף לבריאות המפרק. שמור על פעילות יומיומית רגילה, זה צריך להספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו