מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח mri ברךאתי08/01/2010
נפגעתי לפני שנתיים בתאונת עבודה ומאז אני סובלת מכאבים בברך שמאל.
נשלחתי לפיזיוטרפיה וכדורים אבל כלום לא עזר הכאבים רק מתחזקים יש לי קושי בעליית מדרגות אני לא יכולה לישר או לכופף את הברך הרופא שמטפל בי בביח' המליץ לניתוח והפנה אותי לmri
ואלו התוצאות-קדמית לקרן הקדמית של הסהרון הלטרלי מודגמת ציסטה פארא-מניסקאלית קדמית
המתבלטת לשומן התת פיקתי ע''ש הופה ומורכבת מציסטות משניות עם מחיצות אחדות ביניהן.
קוטרה המרבי של ציסטה זו הוא כ-13 מ''מ (בציר הגובה)
2.בגומה הפופליטאלית מודגמת ציסטה סינוביאלית אחורית מדיאלית ע''ש בייקר שגודלה בינוני.
כמו כן מודגמת כמות קטנה של נוזל בעומק הגומה האינטר-קונדילרית הפמורלית האחורית,מאחורי ה-pcl וכן מאחורי הקונדיל הפורמלי המדיאלי.ריבוי קל של נוזל גם מאחורי הקונדיל הפמורלי הלטרלי.
3.ריבוי קל של נוזל סינוביאלי ברצס הפארא-פטלרי המדיאלי.
4.ריבוי שומן תת עורי ועמוק.דליות ורידיות תת עוריות עמוקות באספק הקדמי-מדיאלי של הברך.
אודה לכם לתשובה בהקדם כי אני בלחץ ולא מבינה את משמעות הדברים והאם זה קשור לתאונת עבודה שהייתה לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי
ד``ר אליהו ליברטי08/01/2010הי אתי, בדיקת ה- MRI אינה מראה קרע של אחד המניסקים או אחת הרצועות. לכאורה, אם לשפוט רק לפי הבדיקה - אין לך סיבה דחופה לעבור ניתוח. הציסטות המצויינות אינן מחייבות ניתוח. אך בגלל שבדיקת MRI לברך אינה מדוייקת (מוזר לשמוע מה?!), אז בסופו של דבר, מה שיקבע אם תצטרכי ניתוח הוא רמת הסבל שלך וממצאי הבדיקה הידנית של אורטופד מנוסה. ייתכן שיש לך כל מיני נזקים שלא נראו בבדיקת ה- MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?